Kuukauden horoskooppi Jousimies lokakuu 2024

Määrätietoinen, energinen, täynnä halua ja valmis ponnisteluun Horoskooppi Jousimies lokakuu 2024 – johtavien astrologien parhaat ennusteet löydät täältä.

Terveys

Terveydelläsi on suuri merkitys ja nauttiaksesi erinomaisesta terveydestä koko kuukauden ajan, sinun on muutettava elämäntapaasi. Terveyshoroskooppi vuodelle 2024 kehottaa sinua luopumaan roskaruoasta ruokakokoelmastasi ja korvaamaan sen hedelmillä ja vihanneksilla. Kroonisista sairauksista kärsivien tulee ehdottomasti pitää kiinni lääkkeistään ja lääkärin vastaanotosta. Tällä tavalla pystyt paremmin hallitsemaan sairauttasi. Horoskooppi Jousimies lokakuu 2024 – ilmainen, tarkka, totuudenmukainen astrologinen ennuste lue tästä.

Perhe

Lokakuun horoskooppiennusteet vuodelle 2024 lupaavat vakaan perhe-elämän, joka on täynnä rauhaa, iloa ja onnea. Varmista aina, että olet lähellä rakkaitasi, koska he tarvitsevat tukeasi ja ohjaustasi. Vasta avioparit alkavat miettiä lapsen saamista. Tämä ei ole paras aika tulla raskaaksi, koska tähdet eivät ole linjassa sinun eduksesi. Ehkä voit yrittää kuun loppua kohden ja toivoa parasta. Horoskooppi Jousimies lokakuu 2024 – saat henkilökohtaisen ennustuksesi astrologilta täältä.

Ura

Jousimies: Innostuksesi ei ole täynnä. Saatat olla pettynyt johonkin tai johonkin. Lisäksi löydät aikaa pitkäksi. Pahimpina päivinä olet kyllästynyt jäykkä! Jousimies, tällä alalla ei ole iloa, mutta tämä harrastus, jota pidät hemmottelua, tuo sinulle merkittävää turvaa. Joten ennen kuin teet valitettavan päätöksen, mieti huolellisesti ja yritä nähdä positiiviset puolet. Vaikka tämä ala ei aiheutakaan mitään erityisiä ongelmia, se kiinnittää siihen enemmän huomiota rahoituspuolella. Ole täsmällisempi päivittäisessä hallinnassasi.

Suhteet

Jousimies: Elämänne yhdessä ei ole yksinkertaista. Toisaalta voit tehdä sen helpommaksi. Pysähdy kotona. Hae itseäsi palataksesi ajoissa. Jos mahdollista, ole kiinnostunut siitä, mitä kotonasi tapahtuu.

Rahoittaa

Nykyisen magneettisen aurasi pitäisi avata sinulle ovia ja helpottaa asioiden hoitamista. Jos haluat saada varoja hankkeiden rahoittamiseen, älä epäröi esittää pyyntösi työntämättä kirjekuorta liian pitkälle!

Astrologin neuvoja

Sinulla ei varmasti ole vaikeuksia vietellä ketään haluamaasi lokakuussa. Sinulla on taidetta ja tapa nostaa sukulaisiasi, ystäviäsi ja jopa liikekumppaneitasi unelmissasi. Jos tulevaisuuden visiosi todennäköisesti voittaa ympärilläsi olevat ihmiset, varo vain liiallista innostusta, joka voi saada muut epäilemään sinua.

Työ

Heillä on sinnikkyyttä ja vahva tahto. Mutta lokakuussa seisot hieman omalla tavallasi. Kyse ei ole siitä, etteivätkö ihmiset arvostaisi sinua, päinvastoin, he eivät vain levitä punaista mattoa puolestasi. Mutta älä anna sen lannistaa sinua, koska Mars on liikkeellepaneva voimasi. Loppujen lopuksi silti onnistut tekemään jotain. Voit olla ylpeä itsestäsi.

Onnea

Rakkauden pienten hikkasten jälkeen rakentamisen tai uudelleenrakentamisen aika on koittanut. Tähdet ovat hyväntahtoisia, olet yksi horoskoopin etuoikeutetuista ihmisistä. Rakastamme sinua, näytämme sen sinulle, se palauttaa kuvasi. Olet itsevarma, tunteet saavat voimaa. Nykyinen kausi tuo iloja rakkaudessa, materialisoit, nauti siitä!

Rakkaus

Mars jatkaa vastustusta syntymäaurinkollesi, kauttakulkua, joka pyytää sinua järjestämään tärkeimmät suhteesi pariskunnista ammattimaisiin. Marsin kauttakulku alkoi elokuussa, kuukausi, joka osoittautui energian suhteen varsin monimutkaiseksi, varsinkin toisella 2 viikolla. Marsin, Uranuksen ja pohjoissolmun välinen voimakas yhtymä on käynnistänyt joukon tärkeitä, jollain tapaa arvaamattomia muutoksia, jotka ovat auttaneet pyyhkäisemään pois tilanteet ja/tai sisäiset mekanismit, jotka eivät enää toimineet evoluutiomme kannalta. Jos sinulla on Jousimies Ascendantti, on mahdollista, että jotkin muutokset ovat koskeneet työskentelyaluetta, mutta kun Mars saapuu Kaksosille 24. elokuuta, on hyvin todennäköistä, että myös tunteellinen sfääri on vaikuttanut. Kuun lopussa punainen planeetta, se tekee oudon piruetin taivaalla, se kääntyy taaksepäin ja (ilmeisessä) käänteisessä liikkeessään se törmää Neptunukseen tuoden melkoisen hämmennyksen suhteisiisi. Seuraavien viikkojen aikana saatat joutua arvioimaan uudelleen joitain tärkeitä suhteitasi tai prioriteetteja ja sitoutumista, jotka haluat asettaa suhteeseen. Koska Neptunus on neljännessä talossasi (perhe, juuret), on mahdollista, että jonkin relaatiodynamiikan ratkaisu sinulle piilee muistoihisi uppoavien juurien ymmärtämisessä ”Mitä ovat perheen perinnöt, jotka saavat minut toistamaan samoja käyttäytymismalleja yhä uudelleen ja uudelleen suhteissani?” Tämä on yksi dynamiikasta, jota voit analysoida seuraavien kahden kuukauden aikana. On myös mahdollista, että jotkut perheongelmat saattavat häiritä elämääsi pariskuntana tai päinvastoin. Kuukauden lopussa, kun Jupiter palaa Kaloihin, voit ratkaista perheongelman, muuttaa asunnon, sulkea luvun elämässäsi tai parantaa tunnesidettä menneisyytesi kanssa. Pimennys 25. päivänä voisi tässä mielessä todella merkitä tärkeää itsetutkiskelun hetkeä, joka on välttämätöntä ymmärtääksesi, mistä on välttämätöntä päästää irti ennen kuin voit siirtyä uuteen vaiheeseen elämässäsi. Huolehdi loistamisesta, he sanovat, tai pikemminkin, kuten Nannini, suuri italialainen laulaja sanoisi. Yritä tehdä se myös harjoituksissa ja kehosi hoidossa. Älä pelkää muokata sitä, miten haluat suorittaa kokemuksesi kehon ja fyysisen rasituksen kanssa. Älä liioittele juoksu- tai kardioharjoituksiasi äläkä koskaan aliarvioi venytystä. Älä ylitä voimiasi, ja jos sinusta tuntuu, että sinun täytyy purkaa ja levätä harjoituksen jälkeisenä päivänä, tee se. Anna kehon päästä eroon ponnisteluista ja ota myös ylellisyys olla sohvalla rennosti, pehmeänä, rauhallisena kuin eläimet lepotilassa. Varo ylittämästä alkoholia ja makeisia.

Raha

Lokakuussa Jousimies tuntee suurta tarvetta luoda ja uudistaa kotejaan. Ympäristö, jossa asut ja vietät suurimman osan ajastasi, on sinulle erittäin tärkeä tässä kuussa. Joten asutpa yksin tai kumppanisi kanssa, sinun pitäisi miellyttää itseäsi ja toteuttaa unelmasi tällä alueella. Sinulla on silmää yksityiskohtiin, mikä auttaa sinua luomaan viihtyisän kodin, johon haluat aina palata. Tämä on myös ihanteellinen aika vaatekaapin muutoksille, joten ota itsellesi shoppailupäivä ja käy ostoksilla.Sagittariuses usein hukkua halu harmoniaa. Tunnet täysin tasapainoinen, ja voit siirtää tunne rauhaa muille, ja siksi luultavasti olla erittäin suosittu joukkue työtovereiden tai luokkatoverit. Kuitenkin, jos satut puuttuu tyydytystä suhde, Voit myös ryhtyä radikaaleihin toimiin palauttaa sen.Venus antaa sinulle epätavallisen kauneuden tunteen lokakuussa. Et vain menesty, mutta sinulla on myös hyvä maku. Siksi aika on ihanteellinen ulkoasun muuttamiseen ja talon tai puutarhan sisustamiseen.

Tarkista myös

Post Image

Kuukauden horoskooppi Jousimies huhtikuu 2024

Määrätietoinen, energinen, täynnä halua ja valmis ponnisteluun Horoskooppi Jousimies huhtikuu 2024 – johtavien astrologien parhaat …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *