Kuukauden horoskooppi Kalat huhtikuu 2024

Vaatimaton ja herkkä horoskooppimerkki, jolla on vahva sisäinen havaintokyky ja inspiraatio Horoskooppi Kalat huhtikuu 2024 – johtavien astrologien parhaat ennusteet löydät täältä.

Terveys

Huhtikuu on lupaava kuukausi terveytesi suhteen. Voit nauttia erinomaisesta terveydestä, josta et ole nauttinut pitkään aikaan. Pienetkään sairaudet eivät saa kiinni tällä kertaa. Tee kuitenkin kehollesi oikeutta pitämällä se terveenä. Raskaana olevan Kalat-naisena sinun on pysyttävä lääkärin vastaanotolla, jotta voit seurata vauvasi kehitystä. Horoskooppi Kalat huhtikuu 2024 – ilmainen, tarkka, totuudenmukainen astrologinen ennuste lue tästä.

Perhe

Perheesi on täynnä onnea tässä kuussa. Kaikki perheenjäsenesi saavuttavat suuria asioita, joista sinun pitäisi olla ylpeä. Huhtikuu 2024 horoskooppi paljastaa, että lapsesi saavat hyviä arvosanoja koulussa, ja he tekevät niin jatkossakin jatkuvalla tuellasi. Astrologian ennusteet vuodelle 2024 kehottavat sinua antamaan aina puolisollesi tukea, jota he tarvitsevat saadakseen uransa raiteilleen. Horoskooppi Kalat huhtikuu 2024 – saat henkilökohtaisen ennustuksesi astrologilta täältä.

Ura

Kalat: Päivän kuluessa tämä sektori löytää risteilyvauhtinsa. Menestys on olemassa. Teet työsi erittäin tunnollisesti. Kaikki on hyvin, paitsi että motivaatiosi on puolimastoon. Oletko käynyt tutustumassa toimintaasi? Kenties. Sillä välin, ja jotta pysyt liikkeellä, taloudellisella puolella asiat ovat rohkaisevampia. Rahaa tulee sisään. Saat palkkion ponnisteluistasi, joita on lukuisia. Kalat, ennen kuin kuluttavat tahattomasti, katso pankkitilisi tasoa ja sen tuomaa mukavuutta.

Suhteet

Kalat: 11. päivään asti kaikki on hyvin. Sitten se menee monimutkaiseksi! Koko tämän kuun ajan Mercury suosii asiallisia keskusteluja. Se auttaa sinua ratkaisemaan vihaisen ongelman ja ratkaisemaan sen lopullisesti.

Rahoittaa

Huhtikuussa paras aseesi on viettely yhdistettynä päättäväisyyteen saada mitä haluat. Tämä on aihe, josta keskustelet kiihkeästi. Sinulta ei puutu argumentteja tai karismaa vaikuttaaksesi keneen haluat. Onnistut vetämään painoasi. Pyrit ymmärtämään projektin riittämättömyyden sinua motivoivalla ihanteella. Mikään ei estä sitä olemasta kannattavaa ja sen avulla voit ansaita omaisuuksia.

Astrologin neuvoja

Suhteellisen varma itsestäsi ja voimistasi, osoitat ne. Valloituksen henki auttaa sinua edistymään. 20. päivästä eteenpäin luota kommunikointitaitosi laajentamiseen horisonttiasi. Tunnet itsesi kasvattavan siivet ja itsetuntotasosi kohoaa. Ilmaiset ajatuksesi avoimesti, vaikka se tarkoittaisi joidenkin vakiintuneiden rajojen ylittämistä. Taivas on rajana sille, mitä voit tehdä, ja pystyt hymyilemään välittömästi.

Työ

Loistava! Huhtikuussa Mars auttaa sinua nousemaan uraportailla. Näin saat pian lisää rahaa tilillesi. Tässä kuussa sinulla ei myöskään ole pelättävää kilpailijaa, et vain kestä haastetta, vaan selviät voittajana. Kuukauden lopussa voit myös odottaa pientä rahainjektiota, joka voi olla voittoa tai osa-aikatyötä.

Onnea

7. päivään asti Venus Kaksosissa kylvää hämmennystä. Onneksi Härän ja Syövän energiat rohkaisevat sinua valitsemaan rauhan ja turvallisuuden. 22. päivästä alkaen Aurinko kyseenalaistaa tämän päätöksen, ellet enää kuuntele sireenin laulua.

Rakkaus

Mikä kaunis huhtikuu! Kun merkissäsi on viisi planeettaa, kevätkausi tarjoaa sinulle monia yllätyksiä. Parasta tässä jaksossa on, että tunnet olosi paljon vapaammaksi sekä harjoituksissa että työssä. Päähenkilö on Jupiterin ja Neptunuksen yhdistelmä, joka auttaa sinua ilmaisemaan tahtosi, luovuutesi ja tilantarpeesi. Mitä suurempi tietoisuus siitä, kuka olet, mitä haluat, mitä rakastat, sitä enemmän planeetat auttavat sinua toteuttamaan unelmasi. Vain tietoisuus voi antaa meille mahdollisuuden olla todella linjassa tarkoituksemme, elämäntehtävämme kanssa ja antaa siten meille kokonaisuuden tunteen. Vihreä valo siis muutokselle: varsinkin jos tunnet halua laajentua, kasvaa, laajentaa toiminta-aluettasi. Merkurius Härässä on myös tukenasi tässä kuussa (28. päivään asti) erinomainen kulkuväylä opiskeluun, matkustamiseen, kirjoittamiseen, viestintään yleensä. Yritä vain olla liioittelematta sitä! Ensimmäisen kahden viikon aikana Marsin ja Saturnuksen yhtymä kahdestoista talossasi edustaa kutsua huolehtia kehostasi, ruokavaliostasi, uni-valveilyrytmeistäsi. Joskus tämä kauttakulku osoittaa levon tarpeen, enemmän oman asiansa tekemisen. Yritä tyydyttää kehon tarpeet: todellisuudessa keho itse ehdottaa, mitkä valinnat voivat tehdä meille hyvää ja hyödyttää meitä. Lukuun ottamatta tätä sulkumerkkiä, joka koskee joka tapauksessa vain huhtikuun alkuosaa, kuukausi on todella lupaava, jopa tunteellisella rintamalla. Mars ja Venus merkissäsi, jos olet pariskunta, Ainoa asia, mitä sinun on tehtävä, on tulla toimeen. Joillekin teistä saattaa olla edessään katkennut suhde, joka on täynnä intohimoa. Loistava sosiaalinen käyminen sinkkuille, joita eri tuttavuuksien joukossa joku voisi häiritä. Mutta varo, ettet ota kiitosta fiaskoista! Venus ja Mars puhuvat kiehtovista ja intohimoisista rakkauksista, mutta todellinen rakkaus on toinen tarina. Yritä suosia vatsa-aluetta vahvistavaa työtä, mutta valitsematta nykimistä ja harjoituksia, jotka väärin tehtynä voivat ylikuormittaa lannerangan. Ihanteellinen olisi omistautua harjoituksiin nelijalka-asennossa ja pystyasennossa, jolloin tuntee hyvin, mitä tarkoittaa voiman tunteminen, joka tulee keskustasta, syvästä ja pinnallisista lihasalueista. Voit syventää lankkua, ripustamalla vartaloasi ja pitämällä pakarat ja vatsa supistettuina, olkapäät kyynärpään tai ranteiden linjassa ja yrittämällä säilyttää asento. Valitse siis, kuinka vahvistat keskustaasi, mutta ehdottomasti ilman, että aiot kuormittaa selkärankaa. Vihreä valo vartalon sivuttaistaivutukseen rytmikkäästi ja pehmeästi vahvistaen vakauttavia lihaksia. Käytä sitten mukavia pidennyksiä, jotka suojaavat ja vahvistavat selkääsi.

Raha

Huhtikuu on kuukausi, jolloin Kalat tuntevat kaipuuta tietoon ja opiskeluun. Muistisi pystyy omaksumaan uskomattoman määrän tietoa – yllätyt jopa itse siitä. Sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus alkaa opiskella jotain, mitä olet harkinnut jo jonkin aikaa, sillä nyt on aika voittaa haasteet. Ole silti varovainen, ettet ole ajattelematon. Sinun pitäisi ottaa muut huomioon. Vaikka sinulla on erinomaiset viestintätaidot, halusi saavuttaa parhaat tulokset voi vahingoittaa joitakin ystävyyssuhteitasi olosuhteista riippumatta.Huhtikuussa kalat näyttävät erilaisilta ihmisiltä elohopean vaikutuksen vuoksi. Toisaalta, puhetaidon parantaa uskomattoman, joka voi hyödyttää sinua monin tavoin, mutta se tuo myös pitkin kiusaus manipuloida toisia. Ei vain voisi aikeet päästä käsistä, mutta myös ne voisivat tulla ilmi, ja te aivan mahdollisesti menettää paljon oman rakkaansa.Tämä planeetta tuo sinulle myös paljon luovuutta, jota et ole koskaan ennen kokenut. Miksi ei kokeilla maalausta tai vastaavaa luovaa toimintaa?

Tarkista myös

Post Image

Kuukauden horoskooppi Kalat lokakuu 2024

Vaatimaton ja herkkä horoskooppimerkki, jolla on vahva sisäinen havaintokyky ja inspiraatio Horoskooppi Kalat lokakuu 2024 …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *