Kuukauden horoskooppi Kalat tammikuu 2024

Vaatimaton ja herkkä horoskooppimerkki, jolla on vahva sisäinen havaintokyky ja inspiraatio Horoskooppi Kalat tammikuu 2024 – johtavien astrologien parhaat ennusteet löydät täältä.

Terveys

Tammikuun 2024 horoskooppi Kalojen horoskooppimerkille ennustaa luonnollisia hoitoja elämässäsi. Kokeile luonnollisia hoitokeinoja joihinkin kokemasi terveysongelmiin. Hyödynnä Internetiä oppiaksesi terveellisistä elämäntavoista. Elämäntapojesi muuttaminen parantaa merkittävästi terveyttäsi. Horoskooppi Kalat tammikuu 2024 – ilmainen, tarkka, totuudenmukainen astrologinen ennuste lue tästä.

Perhe

Kalojen ennuste 2024 ennustaa sovinnon aikaa perheesi kanssa. Olet pysynyt poissa puolisostasi niin kauan. Sinun täytyy palata puolisosi luo ja yrittää saada yhteinen vauva. Vuotuiset pyrkimyksesi saada vahva perhe kantavat pian hedelmää. 2024 astrologia kehottaa sinua nauttimaan raskaudestasi, kun se vihdoin tulee perheellesi. Asiat voivat olla vaikeita, mutta lopulta selviät. Auttaisi, jos menisit töihin elättämään perheesi. Horoskooppi Kalat tammikuu 2024 – saat henkilökohtaisen ennustuksesi astrologilta täältä.

Ura

Kalat: Aktiivisuutesi on oikeilla jäljillä. Sinun on vain huolehdittava siitä joka päivä, koska osaat tehdä niin hyvin. Älä kuitenkaan nukahda laakereillesi. Pysy valppaana äläkä luota niihin, jotka lupaavat sinulle. Kalat, tässä kuussa, ota rohkeuttasi molempiin käsiin ja uskalla sanoa ei! Voit olla varma, että se ei tee sinusta julmaa ihmistä, vaan ihmisen, jolla on arvostelukyky. Taloudellisesti tämä ala on Jupiterin suojeluksessa. Vaikka kuitit ovat epäsäännöllisiä, taloutesi menee hyvin ja on nousussa.

Suhteet

Kalat: Tässä kuussa ei ole suurta intohimoa. Globaali klusteri pakottaa sinut arvioimaan tunteitasi ja itseäsi. Kuukauden lopussa tiedät mitä haluat ja mitä et enää halua.

Rahoittaa

Venus suojaa talouttasi, mikä tuo sinulle onnea sijoituksissasi. On myös mahdollista, että hyödyt velan takaisinmaksusta tai työpalkkiosta. Omaisuutesi eivät ole vaarassa tammikuussa, mutta sinun on pysyttävä realistisena ja kurinalaisena sijoittaaksesi kiinteään omaisuuteen: taloon, kodin parannuksiin. Älä epäröi kysyä arvioita ja laatia järkevä budjetti. Pyydä asiantuntija-apua ennen kuin päätät merkittävästä kaupasta.

Astrologin neuvoja

Jokin muuttui tilanteessasi tai siinä, miten koet sen. Pystyt pohtimaan uusia, aiemmin tuntemattomia näkökulmia ja soveltamaan niitä olemassaolosi konkreettisessa todellisuudessa. Tammikuussa kaikenlaiset ulkoiset tapahtumat auttavat sinua kääntämään elämääsi sujuvasti, onnistuneesti ja ilman kyyneleitä tai katumuksia. Olosuhteet ovat sinulle suotuisat, mutta sinun on silti käytettävä niitä hyväkseen. Olet täynnä charmia, ja sinulla on mahdollisuus kokea tuntemattomia nautintoja, uskaltaa ilmaista toiveesi.

Työ

Kalana sinulla on hyvä intuitio. Jos luotat vaistoosi, koet varmasti yhden tai toisen positiivisen yllätyksen. Lisäksi on henkisellä tasolla parantavaa vetäytyä ja meditoida useammin. Tämä antaa voimaa arjen vaatimuksiin, jotka saavat yliotteen varsinkin tammikuun puoliväliin asti.

Onnea

Rakkautesi ovat pidossa. Sinun on vaikea ilmaista tunteitasi. Tai sitten muut jäävät taustalle. Venuksen ansiosta, joka kulkee merkkisi läpi 28. päivänä, tiedät missä olet. Rakkautesi ovat oikealla jalalla ja oikeaan suuntaan.

Rakkaus

Hyvää uutta vuotta rakas kalaystävä! Tammikuu avautuu tyylikkäästi. Jupiter on nyt astunut merkkiisi, kun taas Venus tukee sinua kauniilla Kauris-merkin sekstiilillä, joka täyttää sinuun karismaa, aistillisuutta ja sympatiaa. Kun nämä kaksi planeettaa ovat hyvässä kunnossa, olet loistavassa kunnossa, ei vain fyysisesti vaan myös emotionaalisesti. On suotuisa aika avautua muille, laajentaa ystävyyspiiriäsi, tavata uusia ihmisiä tai omistautua henkilökohtaisille tiloillesi, projekteillesi, yhteistyöllesi. Mutta se voi olla myös hyvä kuukausi rakkaudelle. Parisuhteessa olevat voivat nauttia huolettomista hetkistä rakkaansa kanssa, kun taas pitkään yksin olleilla on kaikki oikeudet tulla huomatuksi. On maailmallisia tilanteita, tapahtumia, juhlia, jotka voivat saada sinut takaisin raiteilleen uusilla kohtaamisilla, joista osa todella rätisee! Muista myös, että Venus on kuitenkin takaperin, ja jos aloitit uuden suhteen marraskuun ja joulukuun alun välillä tässä kuussa, saatat tuntea olosi hieman hämmentyneeksi joko tapaamasi henkilön motiiveista tai omista tunteistasi. Sulku, joka sulkeutuu kuun lopussa, kun Mars astuu Kaurisin ja Venus muuttuu suoraksi. Siihen asti saattaa olla viisasta olla pakottamatta joidenkin tilanteiden lopputulosta liikaa ja antaa niiden ”rattua”, sekä sisäisesti että ulkoisesti. Kaikki ajallaan. Merkuriuksen kulku Vesimiehessä puhuu enemmän introspektiivisestä vaiheesta, jossa kaikki tapahtuu pääasiassa sisälläsi, ei sinun ulkopuolellasi. Saatat myös pohtia joitain työstrategioita, tai päätä tarkastella prioriteettejasi ja löytää tapa tasapainottaa henkilökohtainen ja ammatillinen elämäsi. Matkan varrella saatat huomata, että sinun on muutettava joitain pitkän aikavälin projekteja ja avauduttava uusille ideoille ja yhteistyölle. Oletko koskaan ajatellut varustaa itsesi kuntopyörällä, jos et todellakaan pidä ulkona treenaamisesta? Näin vältyt ulkoilusta ja teet fyysistä työtä, joka ei ylikuormita polvia ja vahvistaa myös selkälihaksia. Tämän työkalun avulla voit työstää vastusta ylikuormittamatta niveliä ja lannerangan aluetta. Markkinoilla on monia malleja ja monet niistä on varustettu sopivilla ohjelmilla, jotka auttavat hallitsemaan harjoituksen etenemistä. Älä unohda jäähdytystä ja edes alkulämmittelyvaihetta.

Raha

Tammikuussa Kalat havittelevat urasaavutuksen perään. Tämä kuukausi tuo esiin paljon luovaa energiaa ja olet täynnä uusia ideoita, joten olisi sääli olla hyödyntämättä sitä. Älä pelkää jakaa mielipidettäsi pomosi kanssa ja tuoda innovatiivisia ideoita työprojekteihin; sinulla on suuri mahdollisuus saada tunnustusta tässä kuussa. Sinulla on kuitenkin taipumus unohtaa kumppanisi, mikä aiheuttaa hänessä ärtymystä. Yritä yllättää hänet jotenkin ja osoita, että välität.Vuoden alku on hyvä aika kaloille. Jupiterin ansiosta he ovat mielikuvituksellisia kaikilla elämänsä osa-alueilla. Olipa se tulee muoti, ura, tai kotona, et voi auttaa itseäsi, ja voit aina keksiä jotain uutta. Se on loistava tilaisuus ottaa uusia hankkeita tai löytää vapaa-ajan toimintaa.Sinulla on kuitenkin taipumus unohtaa rakkaasi kaikkien ideoiden ja toimintojen takia, jolloin suhteesi jäähtyvät. Älä unohda osoittaa rakkautta perheellesi tammikuussa ja yritä keksiä toimintaa, jonka voit tehdä yhdessä.

Tarkista myös

Post Image

Kuukauden horoskooppi Kalat heinäkuu 2024

Vaatimaton ja herkkä horoskooppimerkki, jolla on vahva sisäinen havaintokyky ja inspiraatio Horoskooppi Kalat heinäkuu 2024 …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *