Kuukauden horoskooppi Kauris syyskuu 2024

Konservatiiviset merkit ovat käytännöllisiä, varovaisia, sitkeitä ja vakavia Horoskooppi Kauris syyskuu 2024 – johtavien astrologien parhaat ennusteet löydät täältä.

Terveys

Terveys on hyvä kuun loppuun asti. Kun kroppasi on hyvässä kunnossa, voit olla tuottava kaikessa mitä teet. Tämä kuukausi on myös hyvä aika kysyä lääkäriltäsi, mitä ruokia on hyvä syödä, kun yrität parantaa seksielämääsi. Jotkut ruoat lisäävät libidoasi, joten ne tekevät ihmeitä parantaen seksielämääsi. Tämä kuukausi on hyvä myös Kauris-naisille tulla raskaaksi. Horoskooppi Kauris syyskuu 2024 – ilmainen, tarkka, totuudenmukainen astrologinen ennuste lue tästä.

Perhe

Tässä kuussa syyskuussa 2024 perheesi kohtaa valtavan menetyksen, mutta teidän pitäisi olla paikalla lohduttamassa toisianne. Sinun on ymmärrettävä, että elämä on lyhyt ja että sama voi välttyä sinulta milloin tahansa. Varmista, että käytät elämäsi hyvin ennen kuin on liian myöhäistä. Mercury Retrograde vuodelle 2024 paljastaa, että sinun on varmistettava, että vietät mahdollisimman paljon aikaa rakkaasi kanssa niin kauan kuin sinulla on elämän henkäys. Horoskooppi Kauris syyskuu 2024 – saat henkilökohtaisen ennustuksesi astrologilta täältä.

Ura

Kauris: Tässä kuussa tämä sektori on ottamassa tärkeän askeleen. Valitettavasti nämä hyvät uutiset voivat tehdä tyhjäksi mielet, jotka eivät jaa tavoitteitasi ja ideoitasi. Kauris, luonteeltasi loistat kestävyydelläsi ja käytännöllisyydelläsi. Näistä ominaisuuksista ei ole sinulle hyötyä tässä kuussa. Ole siis diplomaattinen joidenkin ihmisten kanssa ja kerro tarvittaessa heille, mitä he haluavat kuulla. Näin saavutat tavoitteesi nopeasti. Taloudellisella puolella, jos aiot ostaa jotain poikkeavaa, voit tehdä sen kuitenkin vasta 16. päivän jälkeen, koska se merkitsee Venuksen loppua taaksepäin.

Suhteet

Kauris: Kaikki on hyvin jonkin aikaa. Samat epäkohdat voivat kuitenkin syntyä tyhjästä ja jälleen kerran kylvää eripuraa teidän kahden välille. Mutta voit välttää sen. Miten? Olemalla säännöllisesti ja lämpimästi läsnä toisen puolisosi kanssa.

Rahoittaa

Mitä tahansa olet aloittanutkin neuvotteluissa, saatat joutua odottamaan aikasi tulevaa lokakuussa. Teroita sillä välin argumenttejasi ja strategioitasi.

Astrologin neuvoja

Kuukauden alussa sinulla on käytössäsi paljon energiaa, jonka annat kaikkien käyttöön. Kuitenkin henkilökohtainen ja perheesi täyttymys on sinulle tärkeämpää kuin mikään muu. Joten jos joudut käsittelemään pieniä häiriöitä töissä, päästä irti ja lataa akkujasi kotona.

Työ

Kuukausihoroskooppisi lupaa tapahtumarikasta aikaa. Ehkä voit vapauttaa itsesi tilanteesta, joka ei ole ollut hyvä sinulle pitkään aikaan, olipa se sitten ammatillisesti tai yksityisesti. Sinulla voi myös olla enemmän vastuuta. Älä pelkää, voit tehdä enemmän kuin uskot pystyväsi.

Onnea

Venuksella on edelleen hienovarainen vaikutus rakkaussuhteisiisi. Valitettavasti saattaa ilmetä hankaluuksia, jotka saattavat jäädä epävarmaksi. Tässä kuussa sentimentaalisen elämäsi kehitys riippuu kyvystäsi löytää oikea kompromissi. Yhteensovittamalla yksityiselämäsi ja työelämäsi kaikki menee parhain päin.

Rakkaus

Paljon karkeutta työssä: tästä on kyse Marsin kauttakulkusta Kaksosissa kuudennessa astrologisessa talossasi. Syyskuu on hyvä kuukausi ammatin parissa. Tulee olemaan sitoutumista, joka voi toisinaan olla kiihkeää ja stressaavaa, mutta sinulla on oikeat voimavarat kohdata kaikki komplikaatiot, jos ongelmia ilmenee. Kerron teille tämän, koska Merkurius, 10. päivästä alkaen, alkaa taaksepäin siirtymisensä Vaakamerkistä törmääen Oinaassa olevaan Jupiteriin, kauttakulkuun, joka voi aiheuttaa pieniä toimintahäiriöitä. Mitään vakavaa ei ole tarkoitettu, mutta jotkin tilanteet eivät välttämättä mene juuri niin kuin haluat. Merkuriuksen kontrasti voi joissain tapauksissa aiheuttaa vaikeuksia löytää tyydyttävä sopimus joidenkin kumppaneiden/yhteistyökumppaneiden tai mahdollisten työnantajien kanssa. Toisissa hieman liian kilpailuhenkinen tai stressaava työympäristö tai vaikeasti hallittava suhde kollegaan. Sinun ei ole helppoa luonnostella, välittää, sovittaa. Stressin tausta on siis mahdollinen: yritä vapauttaa ylimääräistä energiaa pienellä fyysisellä aktiivisuudella, mikä on sinulle aina hyväksi! Syyskuun planeettatransit suosivat myös prioriteettien analysointia, toimintojen uudelleenorganisointia ja perusteiden tarkistamista, joille rakennat ammatillisia tai kaupallisia kumppanuuksia. Mitä tulee rakkauteen, ei näytä olevan mitään erityisiä uutisia, osittain siksi, että sinulla on muita prioriteetteja, osittain siksi, että mieliallasi ei ehkä ole oikea. Työsitoumukset ja henkilökohtaisen tilan tarve tekevät sinusta vähemmän tavoitettavissa tunnetasolla, saatat tuntea tarvetta varata aikaa yksin pohtimiseen ja lepäämiseen. Tuessasi on kuitenkin Venus, joka auttaa sinua viettämään selkeitä ja mukavia hetkiä rakastamiesi ihmisten kanssa. Syyskuu on vähemmän loistava kuukausi kuin elokuu, mutta täynnä mielenkiintoisia paljastuksia. Äkillinen oivallus, epifania, antaa sinun selventää itsessäsi jotain, mikä on ollut ilmassa pitkään, ja löytää ratkaisuja ongelmiin, jotka tuntuivat ratkaisemattomilta. Älä anna työn viedä aikaasi kehosi hoitamisesta vaan tee se harmonisesti ja kevyesti. Älä kuuntele ihmisiä, jotka sanovat, että väsymys johtaa väsymykseen. Kun olet vähäenergiaisessa järjestelmässä, voit latautua vain löytääksesi voimaa ottaaksesi muutaman askeleen. Vaikka olisit aloittanut monta treeniä monta kertaa, tee valinta aloittaa alusta ja uudella hengellä. Heitä pois pelkosi riskistä ja turvattomuudesta, avaa rajallinen näkösi. Jos sinun täytyy laihtua, tee se rennosti, ilman ahdistusta. Erinomainen idea askeleen ja yksinkertaisen kävelyn vuorottelemiseen juoksun kanssa. Muista aina lämmittää lantiosi ja nilkkasi hyvin.

Raha

Syyskuun aikana sinulle kasaantuu paljon työtä ja velvollisuuksia. Kuun alussa aikaansaamattomuus ottaa vallan. Ajanhallintasi on melko huonoa, etkä onnistu tekemään useimpia suunnittelemiasi asioita. On aika alkaa miettiä tehokkuuttasi ja prioriteettejasi, koska alat menettää käsityksen siitä, mitä todella haluat. Puhu jollekin läheiselle, johon luotat ja yrittäkää selvittää se yhdessä. Tänä aikana olet altis ruoansulatuskanavan ongelmille. Paras tapa välttää niitä on olla syömättä mausteista ruoka ja noudattaa tasapainoista ruokavaliota.Syyskuun saapuminen aiheuttaa monia huolia Kaurisille. Sinulla on taipumus ottaa vastuuta muiden ihmisten velvollisuuksia, joten et luultavasti tiedä mitä tehdä ensimmäinen, ja voit siirtää tehtäviä loputtomiin. Yritä pysähtyä hetkeksi ja priorisoida, koska nämä lykätyt vastuut voivat tarttua sinuun kaikki kerralla tulevina päivinä.Saturnus aiheuttaa myös todennäköisesti paluun menneisyyteen ajatuksissasi. Melankoliaa unohdetuista ystävyyssuhteista tai entisistä kumppaneista tulee todennäköisesti. Yritä olla periksi tällaisia ajatuksia ja sen sijaan katsoa eteenpäin.

Tarkista myös

Post Image

Kuukauden horoskooppi Kauris huhtikuu 2024

Konservatiiviset merkit ovat käytännöllisiä, varovaisia, sitkeitä ja vakavia Horoskooppi Kauris huhtikuu 2024 – johtavien astrologien …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *