Kuukauden horoskooppi Kauris tammikuu 2024

Konservatiiviset merkit ovat käytännöllisiä, varovaisia, sitkeitä ja vakavia Horoskooppi Kauris tammikuu 2024 – johtavien astrologien parhaat ennusteet löydät täältä.

Terveys

Tammikuun 2024 horoskooppi Kauris-horoskooppimerkille ennustaa kuntoa välttämällä epäterveellisiä hiilihydraatteja ja rasvoja. Valitse terveellisiä rasvoja ja hiilihydraatteja, jotka ovat ravitsevia ja auttavat kehosi aineenvaihdunnassa. Jos sinun on vaikea löytää hyvää ruokaa kehollesi, kysy neuvoa ravitsemusterapeutilta. Horoskooppi Kauris tammikuu 2024 – ilmainen, tarkka, totuudenmukainen astrologinen ennuste lue tästä.

Perhe

Vuoden 2024 kuukausihoroskooppi ennustaa erityistä rakkautta, joka kumpuaa lapsistasi ja puolisostasi. Puolisosi ei rakasta sinua raskauden takia, vaan siksi, että olet erityinen. Lapsen saaminen on vain yksi tapa monien joukossa vahvistaa perhesitettäsi. Jokainen jäsen tulee olemaan osansa tuomassa onnea perheellesi. Vuoden 2024 astrologia ennustaa positiivisen tunnelman luomista perheellesi. Positiivinen asenne tuo aina perheenjäsenesi parhaat puolet esiin. Kannusta perheesi jäseniä aina lähestymään maailmaa hymyillen. Horoskooppi Kauris tammikuu 2024 – saat henkilökohtaisen ennustuksesi astrologilta täältä.

Ura

Kauris: Vaikka yrität kovasti, sinun on vaikea organisoida itseäsi 13. päivään asti. Kun sinusta tuntuu, että olet järjestäytynyt, syntyy jotain odottamatonta. Tämän haastavan jakson jälkeen jotain parempaa asettuu sisään. Olet ylös ja alas. Teemme myös ehdotuksia sinulle. Nähtäväksi jää, ovatko ne luotettavia vai eivät. Ota aikaa asian miettimiseen saadaksesi sen selville, vaikka asianosaiset painostavat sinua. Taloudellisesti tätä sektoria vartioi Saturnus. Se ei aseta sinulle uhrauksia, mutta se estää sinua roiskumasta, mikä ei ole niin pahaa.

Suhteet

Kauris: Täysikuu pakottaa sinut sanomaan, mitä ajattelet. Vastineeksi puolisosi voi tuntea olevansa kaikkien vaivojen hukkua. Vaihdot on vähennetty tiukkaan minimiin. 28. päivästä alkaen Venus auttaa sinua saamaan anteeksi.

Rahoittaa

Venus on merkkissäsi koko kuukauden ja tuo onnea monilla alueilla, ja Jupiter vain vahvistaa tätä suuntausta. Tammikuussa sinulla on monia mahdollisuuksia säästää, sijoittaa tai kuluttaa viisaasti. Kiinteistöala on sinulle erityisen suotuisa, oli kyseessä sitten asunnon ostaminen, vuokrattavaan asuntoon sijoittaminen tai kotiremontin aloittaminen. Onnesi tekee sinusta hyväntahtoisen ja anteliaan. Rakkaasi arvostavat suuresti sitä, kuinka hoidat talouttasi ja antamaasi laajuutta.

Astrologin neuvoja

Viime joulukuun lopusta lähtien Jupiter on suosinut vaihtoasi. Etsit kaikkia keinoja luoda harmonia sinun ja muiden välille, ja jos et anna epäilyksen vallata itseäsi, olosuhteet auttavat sinua paljon. Elämästäsi tulee sujuvampaa, hallittavampaa. Voit ratkaista ratkaisemattomia parisuhdeongelmia tai tehdä sovinnon itsesi kanssa. Luota siihen, että Jupiter tukee moraaliasi ja vaikuttaa eduksesi niihin tapaamisiin, jotka eivät jää välinpitämättömäksi viehätysvoimaasi kohtaan.

Työ

Olet rauhassa itsesi kanssa ja säteilet sitä. Tunne ja mieli ovat sopusoinnussa, tämä antaa sinulle sisäistä voimaa. Pidä silmällä tavoitteitasi, varsinkin tammikuun puolivälissä – se ei ehkä toimi yhdessä yössä, mutta sitkeydellä saavutat paljon suunnitelmistasi. Luopumisen ei pitäisi olla vaihtoehto sinulle.

Onnea

Olet ärsyyntynyt, eikä se auta sydänasioitasi. Jos et ole varovainen, niitä käytetään väärin kaikkiin suuntiin ja tämä voi aiheuttaa sinulle hankaluuksia. Yhtäkkiä voit ajatella, että kohtalo jatkuu. 28. päivästä lähtien ymmärrys ilmaantuu uudelleen.

Rakkaus

Hyvää uutta vuotta rakas Kauris ystävä! Kun Venus jatkaa kulkuaan häiriöttömästi merkkisi läpi, tammikuu avautuu rakkauden, romanssin ja luovuuden nimissä. Koska Venus muodostaa hyvän puolen Uranukselle matkalla, suhteissasi on uutuuden ja jännityksen makua. Ei vain: jos sinulla on ollut epäilyksiä parisuhteen suhteen, tämän kuun aikana ymmärrät vihdoin mitä tehdä. Pystyt katsomaan itseesi rehellisesti ja sinulla on kyky nähdä, mitä muutoksia on tehtävä, jotta rakkauselämäsi sujuisi harmonisemmin ja rauhallisemmin. Jos sinulla ei ole rakkaussidettä, ei ole poissuljettua, että voit solmia uuden tuttavuuden tai voit saada takauma menneisyyden henkilön kanssa. Kaikki on mahdollista tämän liikenteen puitteissa. Mutta varo, ettet näytä liian hallitsevalta, sarjasta ”joko tehdään minun tavallani tai mitään ei tehdä”. Joskus sinulla on taipumus haluta tehdä suhteen säännöt itse, mutta tänä aikana sinun täytyy yrittää olla hieman mukautuvampi ja avoimempi muiden ihmisten näkökulmille. Kysymys on myös siitä, että opit suhteuttamaan joitain tunnelmia ja tunteita, jolloin sinun on helpompi saada toiselta positiivisia vastauksia ja ymmärtää ne suhteen myönteisiä puolia, jotka ovat ehkä jääneet sinulta karkuun. Tammikuun menestyksen avain on kyvyssä päästä kompromissiin toistensa kanssa. WIN WIN, voitko tehdä sen? Mitä tulee työhön, kauttakulku, joka vaikuttaa tähän sektoriin, on Merkurius Vesimiehessä, toisessa kodissasi (tulot, talous). Planeetta aloittaa taantuvan liikkeensä tammikuun 14. päivänä ja saattaa aiheuttaa pientä taloudellista stressiä. Jos työskentelet työntekijänä, et ehkä ole niin tyytyväinen taloudelliseen tilanteeseesi, kun taas jos etsit työtä, saatat saada mielenkiintoisia tarjouksia sinulle tarjottavasta työpaikasta, mutta vähemmän taloudellisesta näkökulmasta. olet aivan laiska /ja. Tämän tosiasian myöntäminen tarkoittaa sitä, että olet matkalla asioiden muuttamiseen. Joten tässä kuussa meillä on niin yksinkertainen kuin arvokas neuvo: varusta itsesi hyppynarulla. Hyppynarulla harjoittelet alavartalon lisäksi myös ylävartalon kiinteyttämistä. Kiinteyttäviä ovat vatsalihakset, käsivarsien ja hartioiden lihakset. Se parantaa tasapainoa ja proprioseptiota sekä kehon tunnetta avaruudessa. Köydellä työskentelet hyvin vastustuskykyä, verenkiertoa (siksi se on niin hyvä vaikka kärsiisit selluliitista). Voit aloittaa 5 minuutin työskentelyllä ja lisätä sen jälkeen vähitellen. Kiinnitä huomiota kattokruunuihin ja yritä asettaa jalkasi hyvin aiheuttamatta ongelmia nilkkaan.

Raha

Tammikuussa Kauriin ei tarvitse pelätä suuria muutoksia elämässään. Kaikki sujuu hyvin, koska järjestät prioriteettisi, asetat tavoitteet ja yrität saavuttaa ne. Tässä kuussa löydät itsestäsi johtajuuskykyjä ja käytät niitä erityisesti työssä. Sinusta tulee loistava tiiminjohtaja ja johdatat tiimisi suuriin tuloksiin. Saatat saada siitä hyviä taloudellisia palkkioita. Ole myös varovainen, ettet vilustu; sillä saatat muuten saada ongelmia virtsateiden ja virtsarakon kanssa. Pysy lämpimänä ja seuraa vointiasi sekä juo tarpeeksi vettä.Uuden vuoden alku on täysin luonnollista Kaurisille, ja he eivät todennäköisesti tunne paljon muutoksia käyttäytymisessään. Ennen kaikkea vahvuutesi tulevat ilmeisemmiksi. Voit määrittää, mitä haluat saavuttaa tänä vuonna selvästi, ja alusta alkaen, sinulla on paljon onnea, kiitos Sun.Vaikka voit yrittää tukahduttaa tämän planeetan vaikutus tammikuussa, sinut ohjataan halu huolehtia ympärilläsi. Työssä suorituksesi voi nousta, kun yrität saada ylennystä tai palkankorotusta. Menestys itsessään on kuitenkin ensisijaisesti tiimityötä.

Tarkista myös

Post Image

Kuukauden horoskooppi Kauris heinäkuu 2024

Konservatiiviset merkit ovat käytännöllisiä, varovaisia, sitkeitä ja vakavia Horoskooppi Kauris heinäkuu 2024 – johtavien astrologien …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *