Kuukauden horoskooppi Leijona joulukuu 2024

Leijona on avoin ja rohkea, täynnä itseluottamusta ja itsevarmuutta Horoskooppi Leijona joulukuu 2024 – johtavien astrologien parhaat ennusteet löydät täältä.

Terveys

Oletko koskaan miettinyt, kuinka haluaisit elää terveellisempää elämää? Aloita tekemällä muistiinpanoja siitä, mitä sinun on tehtävä elääksesi terveellisempää elämää. Joulukuun 2024 horoskooppi Leijona-horoskooppimerkille rohkaisee sinua luomaan samanhenkisiä ystäviä terveysasioissa. Ajattele yhdessä ja mieti, mitä haluat muuttaa tullaksesi terveemmäksi. Horoskooppi Leijona joulukuu 2024 – ilmainen, tarkka, totuudenmukainen astrologinen ennuste lue tästä.

Perhe

Kuukausihoroskooppi 2024 muistuttaa sinua siitä, että sinun tulee välttää salailua verkossa tekemisissäsi. Älä anna älypuhelimesi luoda häiriötekijöitä, jotka voivat rikkoa perheesi. Käytä älypuhelinta yhteydenpitoon perheenjäseniisi, äläkä pidä sinua loitolla. Astrologia 2024 rohkaisee sinua antamaan puolisollesi heidän ansaitsemansa kunnioituksen raskauden aikana. Tämä ei ole oikea aika hyödyntää ja alkaa käyttää puolisoasi huonosti. Kun olet nauttinut elämäsi häämatkasta, ala suunnitella kuinka kasvattaa perheesi yhdessä. Jatkakaa parhaanne antamista toisillenne vuoden 2024 Mercuryn retrogradin aikana. Horoskooppi Leijona joulukuu 2024 – saat henkilökohtaisen ennustuksesi astrologilta täältä.

Ura

Leo: Jos olet epävarma tässä kuussa, voit olla varma, että se ei kestä. Odota siellä 21. joulukuuta asti. Jos tarvitset rohkaisevia merkkejä, katso mitä ympärilläsi tapahtuu. Lue rivien välistä ja tulkitse sinulle lähetettyjä merkkejä. Tekemällä niin ymmärrät, että sinulle annetut lupaukset pidetään. Ole siis jaksanut, et tule katumaan sitä. Taloudellisella puolella onni on puolellasi edullisen taloustoimen toteuttamisessa. Joten jos haluat toipua vakavasti, voit hyödyntää sinulle tehtyä tarjousta.

Suhteet

Leijona: Tässä kuussa kuuntelet täysin kumppaniasi, haluat neuvoa ja auttaa niin paljon kuin voit. Joulukuun 11. päivästä alkaen tähdet antavat sinulle mahdollisuuden konkretisoida jännityksessä jääneen parin projektia. Suhteessasi on jotain uutta.

Rahoittaa

Jos haluat kasvattaa tulojasi, et epäröi kumartua taaksepäin tehdäksesi yhteistyötä (10. ja 18. päivän välillä). 20. päivästä eteenpäin niiden, jotka uskaltavat kieltäytyä sinulta, on oltava varovaisia. Mene rauhallisesti 22.

Astrologin neuvoja

Olet ystävällinen ja avulias 18. päivään asti, mutta 20. päivästä eteenpäin et halua sulautua joukkoon. Sinä todennäköisesti asetat etusijalle etujesi puolustamisen. Mutta koska sinulta ei puutu karismaa tai argumentteja aloitteesi perustelemiseksi, kukaan ei vastusta sitä sinua vastaan ​​(paitsi ehkä 22. päivänä?).

Työ

Eikö olekin hienoa? Tässä joulukuussa luova ketjusi kukoistaa vielä enemmän kuin ennen. Tämä ei ole havaittavissa vain työssä, vaan voit myös kokea iloisia tunteja vapaa-ajallasi, jos omistaudut taiteellisille kyvyillesi.

Onnea

Hyvän suojeluksen alla asetettu joulukuu, rakkautesi kiihtyy, jos ilmassa oli sähköä, olet oppinut virheistäsi. Ei suuria muutoksia, paitsi että siteet tiivistyvät, suosit dialogia, olet romanttisempi ja paljon demonstratiivisempi kuin tavallisesti. Joulun ihme tapahtuu.

Rakkaus

Aloita pienellä hermostuneella tässä joulukuussa. Merkuriuksen ja Venuksen neliö Skorpionissa, eikä se aina vaikuta positiivisesti ajatteluprosesseihisi ja kommunikointitapaasi. Nämä kaksi planeettaa voivat heikentää rationaalisuuttasi ja tehdä sinusta sitkeämmän, epäluuloisemman, epäilevämmän. Jos ympärilläsi olevat ihmiset eivät halua ymmärtää sinua tai tarpeitasi, keskustelut voivat olla runsaita ja räjähtää odottamattomalla tavalla. Hätiköityt valinnat, liian herkät ja monimutkaiset dialogit ja kommunikaatiot voivat osoittautua haitallisiksi varsinkin kuun ensimmäisenä kymmenenä päivänä, jolloin kiire voi tehdä outoja temppuja. Toisaalta Skorpionin energiasta voi olla paljon hyötyä, kun tarkastellaan, mitä ihmisten tai tilanteiden taustalla on. Intuitiosi kehittyy niin paljon, että voit helposti saada kiinni sointujen sointumattomat nuotit, pienet yksityiskohdat, jotka eivät sovi yhteen. Jos jokin ”ei kuulosta oikealta sinusta”, tuskin otat sitä itsestäänselvyytenä. Tästä johtuen tarve tutkia, ”kaivaa”, mutta myös vaara jäädä kiinni ajatuksiin tai tuntemuksiin, eikä niitä voida helposti irrottaa. Astrologinen kuva paranee varmasti kahden viikon aikana, kun sekä Venus että Merkurius astuvat ystävälliseen Jousimiehen merkkiin, joka aloittaa opiskelun, matkustamisen, ihmissuhteiden, työn ja ihmissuhteiden positiivisen vaiheen. Ennen sitä sinun on kuitenkin pyrittävä mahdollisuuksien mukaan pitämään loitolla kaikki ”häiriöt” (henkilökohtaiset tai ammatilliset), jotka saattavat etäännyttää sinut ensisijaisista tavoitteistasi tai aiheuttaa suurempaa hermostuneisuutta. Viisain tapa käsitellä tätä hieman monimutkaista kuukautta on asettaa itsesi ”kuuntelevaan” ja tarkkaavaiseen asemaan, välttäen impulsiivisten päätösten tekemistä tai hätiköityjen johtopäätösten tekemistä. Kuunpimennys 8. päivänä tulee olemaan suuri vaikutus, joka kymmenestä talostasi, henkilökohtaiseen ja ammatilliseen toteutumiseen liittyvältä horoskoopin alueelta, voi tuoda matkallesi äkillisen työmahdollisuuden tai määrittää suunnanmuutoksen. Monimutkainen tai sinulle stressiä aiheuttanut työtilanne voi päättyä heti tämän täysikuun puolelle. Älä aloita harjoittelua heti, varsinkin jos et ole tehnyt sitä vähään aikaan. Lisää harjoitusten kuormitusta asteittain vaikeasti ja jos valitset käsipainot, kiinnitä huomiota kuorman valintaan. Tärkeintä tällä hetkellä on olla armollinen kehollesi. Riittää kun arvioit esteettisiä puoliasi, muista, että on olemassa monia parametreja, kuten sujuvuus, elastisuus ja yleinen liikkuvuus. Varo odottamasta itseltäsi liikaa ja muista, että suuret tavoitteet saavutetaan pitämällä mielessä kuka olet ja mitä haluat saavuttaa, ei vertaamalla itseäsi muiden kehoon. On hienoa aloittaa lihasmassan kasvattaminen tietyillä harjoituksilla.

Raha

Joulukuussa Leijona nauttii täysillä joulutunnelmasta. Voit jättää kaiken työn taaksesi, sillä enempää ei ole luvassa ja voit keskittyä jouluostoksiin ja juhlan valmisteluun. Tapaat vihdoinkin sukulaisesi, joten keskity heihin ja kuuntele heitä. He arvostavat sitä. Tänä aikana mielikuvituksesi ei anna sinun nukkua ja sinun on löydettävä tavat toteuttaa ideasi. Tulet toimeen lasten kanssa, joten tarjoudu lapsenvahdiksi perheellesi tai ystävillesi, jos sinulla ei ole vielä omia.Joulukuussa Aquariuksen Saturnus auttaa Leosia paljon, ja he perustavat toimintansa perheensä tarpeisiin. Olet hyvin konservatiivinen lomien aikana, ja yrität säilyttää kaikki perinteet. Tämä auttaa sinua pysymään rauhallisena, ja sillä on myönteinen vaikutus erityisesti lapsillesi ja kumppanillesi, jotka ovat siitä erittäin kiitollisia.Vältä kuukauden ensimmäisellä puoliskolla fyysistä rasitusta ja pidennettyä oleskelua ulkona, koska sinulla on taipumus keuhkosairauksiin ja sairauksiin. Jopa yleinen flunssa voi laittaa sinut alas ja pilata joulusi.

Tarkista myös

Post Image

Kuukauden horoskooppi Leijona heinäkuu 2024

Leijona on avoin ja rohkea, täynnä itseluottamusta ja itsevarmuutta Horoskooppi Leijona heinäkuu 2024 – johtavien …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *