Kuukauden horoskooppi Leijona marraskuu 2024

Leijona on avoin ja rohkea, täynnä itseluottamusta ja itsevarmuutta Horoskooppi Leijona marraskuu 2024 – johtavien astrologien parhaat ennusteet löydät täältä.

Terveys

Marraskuun Astrologian ennusteet vuodelle 2024 paljastavat, että kuukausi alkaa terveenä. Sinulla ei ole ongelmia, jotka saavat sinut huolestumaan terveydestäsi. Allergiat tulevat kuitenkin lisääntymään pölyisen ja kuuman vuodenajan vuoksi. Varmista, että sinulla on aina allergialääkkeesi. Joillakin leo-miehillä on haasteita saada naisensa raskaaksi. Tämä on paras aika käydä lisääntymisterveyden alan asiantuntijan luona, ja he auttavat sinua löytämään ratkaisun ongelmiisi. Horoskooppi Leijona marraskuu 2024 – ilmainen, tarkka, totuudenmukainen astrologinen ennuste lue tästä.

Perhe

Jos olet aviopari, joka suunnittelee perheen perustamista, tämä on paras aika tehdä se. Raskaaksi tuleminen ei ole ongelma Leijonanaisille, koska tähdet ovat linjassa sinun eduksesi. Sinulla on joitain ongelmia lastenne kanssa tässä kuussa, mutta niitä ei voi käsitellä. Leijonahoroskoopin ennusteet vuodelle 2024 kehottavat sinua tarkkailemaan sanoja, joita käytät lapsellesi tai lapsillesi. Horoskooppi Leijona marraskuu 2024 – saat henkilökohtaisen ennustuksesi astrologilta täältä.

Ura

Leo: Älä usko tässä kuussa suunnitelmasi kaatuvan, koska siitä ei ole kyse. Hyödynnä tilaisuus rakentaa ystävyyssuhteita ihmisten kanssa, joilla on voima muuttaa sinua. Jos ne ovat mielestäsi liian spontaaneja tai liian ystävällisiä makuusi, älä loukkaannu. Mene sen sijaan heidän suuntaansa. Ja jos sinusta tuntuu, että ystävällinen side on muodostumassa, kerro itsellesi, että tämä on hieno asia ja että se helpottaa toiveidesi toteuttamista. Taloudellisella puolella saattaa ilmaantua erityisen tuottoisa tilaisuus. Otatko sen tai et. On sinun päätettävissäsi, mitä haluat tehdä.

Suhteet

Leijona: Suhteenne ei ole vaarassa, päinvastoin, vaikka pelaattekin varovasti; sinulla ei ole pelkoa. Jos sinulla on ollut pieniä hikkauksia, tähdet saavat sinut hymyilemään. Paljastat tunteesi ihmiselle, jota rakastat, kaikki luottavat.

Rahoittaa

Sinua kuljettaa mukana kosminen asioiden tila, joka tukee onnistumisiasi. Jos pyydät rahaa tai tarvitset rahaa, voit luottaa nykyiseen säteilyisi positiiviseen vastaukseen pyyntöihisi!

Astrologin neuvoja

Mikään ei näytä haluavan hämärtää horisonttiasi marraskuussa, jolloin sinulla on a priori kaikki vapaa-aika ilmaista itseäsi helposti ja menestyksekkäästi, olipa kyseessä sitten rakkaus tai liike. Jupiter on viime aikoina auttanut laajentamaan näköalojasi ja vahvistamaan tavoitteitasi. Siinä tapauksessa sinun tulee jatkaa tässä kuussa erinomaisella vauhdillasi ja siksi jatkaa hymyä!

Työ

Merkurius on positiivinen kuun puolivälistä lähtien ja antaa sinulle itsevarman ulkonäön ja säteilevän auran. Olet rauhassa itsesi kanssa, mikä tekee sinusta vahvoja sisältäpäin. Marraskuun lopussa kannattaa olla tarkkana. Jos joku lupaa sinulle kuun, ole varovainen. Parempi tarkistaa. Varsinkin kun on kyse tärkeistä sopimuksista.

Onnea

Tilaa romanssille. Jos leijona loistaa tuhannella valolla, se johtuu siitä, että hänen rakkautensa kimaltelevat tässä kuussa. Teet siitä paljon, teet lupauksia, olet vain onnellinen. Varo joutumasta suhteeseen, joka ei näytä sinulta. Jos olet varma itsestäsi, älä epäröi sitoutua.

Rakkaus

Aloita pienellä hermostuneella marraskuussa. Merkuriuksen ja Venuksen neliö Skorpionissa, eikä se aina vaikuta positiivisesti ajatteluprosesseihisi ja kommunikointitapaasi. Nämä kaksi planeettaa voivat heikentää rationaalisuuttasi ja tehdä sinusta sitkeämmän, epäluuloisemman, epäilevämmän. Jos ympärilläsi olevat ihmiset eivät halua ymmärtää sinua tai tarpeitasi, keskustelut voivat olla runsaita ja räjähtää odottamattomalla tavalla. Hätiköityt valinnat, liian herkkä ja monimutkainen dialogi ja kommunikaatio voivat osoittautua haitallisiksi varsinkin kuun ensimmäisenä kymmenenä päivänä, jolloin kiire voi tehdä outoja temppuja. Toisaalta Skorpionienergia voi olla erittäin hyödyllinen, kun tarkastellaan, mikä on ihmisten tai tilanteiden ulkonäön takana. Intuitiosi kehittyy niin paljon, että voit helposti saada kiinni sointujen sointumattomat nuotit, pienet yksityiskohdat, jotka eivät sovi yhteen. Jos jokin ”ei kuulosta oikealta sinusta”, tuskin otat sitä itsestäänselvyytenä. Tästä johtuen tarve tutkia, ”kaivaa”, mutta myös vaara jäädä kiinni ajatuksiin tai tuntemuksiin, eikä niitä voida helposti irrottaa. Astrologinen kuva paranee varmasti kahden viikon aikana, kun sekä Venus että Merkurius astuvat ystävälliseen Jousimiehen merkkiin, joka aloittaa opiskelun, matkustamisen, ihmissuhteiden, työn ja ihmissuhteiden positiivisen vaiheen. Ennen sitä sinun on kuitenkin pyrittävä mahdollisuuksien mukaan pitämään loitolla kaikki ”häiriöt” (henkilökohtaiset tai ammatilliset), jotka saattavat etäännyttää sinut ensisijaisista tavoitteistasi tai aiheuttaa suurempaa hermostuneisuutta. Viisain tapa käsitellä tätä hieman monimutkaista kuukautta on asettaa itsesi ”kuuntelevaan” ja tarkkaavaiseen asemaan, välttäen impulsiivisten päätösten tekemistä tai hätiköityjen johtopäätösten tekemistä. Kuunpimennys 8. päivänä tulee olemaan suuri vaikutus, joka kymmenestä talostasi, henkilökohtaiseen ja ammatilliseen toteutumiseen liittyvältä horoskoopin alueelta, voi tuoda matkallesi äkillisen työmahdollisuuden tai määrittää suunnanmuutoksen. Monimutkainen tai sinulle stressiä aiheuttanut työtilanne voi päättyä heti tämän täysikuun puolelle. Älä aloita harjoittelua heti, varsinkin jos et ole tehnyt sitä vähään aikaan. Lisää harjoitusten kuormitusta asteittain vaikeasti ja jos valitset käsipainot, kiinnitä huomiota kuorman valintaan. Tärkeintä tällä hetkellä on olla armollinen kehollesi. Riittää kun arvioit esteettisiä puoliasi, muista, että on olemassa monia parametreja, kuten sujuvuus, elastisuus ja yleinen liikkuvuus. Varo odottamasta itseltäsi liikaa ja muista, että suuret tavoitteet saavutetaan pitämällä mielessä kuka olet ja mitä haluat saavuttaa, ei vertaamalla itseäsi muiden kehoon. On hienoa aloittaa lihasmassan kasvattaminen tietyillä harjoituksilla.

Raha

Marraskuu tuo Leijonalle masentavan mielialan. Tulet väsyneeksi ja haluaisit sulkeutua. Samaan aikaan sinun on suojeltava itseäsi tänä synkkänä aikana ja pukeuduttava lämpimästi. Olet alttiimpi sairastumisille tässä kuussa. Mietiskelevästä ajatusmaailmastasi johtuen, tarvitset hieman rentoutumista ajatuksistasi. Vaikket haluaisi olla ystävien seurassa, meditoi tai ota lasillinen viiniä kotona ja katso suosikkielokuvaasi.Marraskuussa Leijonat tarvitsee paljon rentoutumista. Kulunut vuosi ei ole ollut suhteellisen helppoa, mikä saa sinut tässä kuussa väsyneeksi ja motivoituneeksi. Hanki tarpeeksi unta tai mene kylpylään. Ei ole epäilystäkään siitä, että kehomme tarvitsee sitä.Työsi suorituskyky ei ole erinomainen,ja odottaa vuoden loppua. Siksi, välttää merkittäviä uramuutoksia ja tapahtumia, koska sinun ei ehkä tarvitse lähestyä niitä tyypillisellä sitoutumisella.

Tarkista myös

Post Image

Kuukauden horoskooppi Leijona toukokuu 2024

Leijona on avoin ja rohkea, täynnä itseluottamusta ja itsevarmuutta Horoskooppi Leijona toukokuu 2024 – johtavien …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *