Kuukauden horoskooppi Neitsyt toukokuu 2024

Neitsyt on varovainen ja huomaavainen, mutta älykäs ja huolellinen Horoskooppi Neitsyt toukokuu 2024 – johtavien astrologien parhaat ennusteet löydät täältä.

Terveys

Terveytesi kohtaa tässä kuussa joitain haasteita. Sinun on varmistettava, että löydät tavan päästä takaisin kuntoon. Terveyshoroskooppi Neitsylle 2024 ennustaa, että lisäät painoa, jonka parissa sinun on alettava työskennellä ennen kuin asiat karkaavat käsistä. Ilmoittaudu kuntosalille ja aloita turhan rasvan polttaminen. Vuoden 2024 horoskooppiennusteet kutsuvat sinua myös katsomaan, mitä ruokia ja juomia päästät kehoosi. Terveytesi tulee aina olla ykkösprioriteettisi. Horoskooppi Neitsyt toukokuu 2024 – ilmainen, tarkka, totuudenmukainen astrologinen ennuste lue tästä.

Perhe

Varmista, että pyrit luomaan hyvän suhteen perheenjäseniisi tässä kuussa. Viimeiset kuukaudet ovat olleet täynnä kaaosta ja erimielisyyksiä joka kolkassa. Neitsyt-aurinkomerkki kehottaa sinua aina haluamaan parhaat suhteet rakkaihisi. Suuri tappelu ei auta tilannetta lastenne kanssa. Sinun on varmistettava, että ohjaat lapsesi oikeaan suuntaan. Opeta heille oikeat perhearvot, joista heidän pitäisi olla ylpeitä ja joita heidän pitäisi arvostaa. Horoskooppi Neitsyt toukokuu 2024 – saat henkilökohtaisen ennustuksesi astrologilta täältä.

Ura

Neitsyt: Vakuutat melko hyvin tällä alalla. Pieni apu ei kuitenkaan vahingoittaisi sinua, päinvastoin! Se saapuu 17. päivänä, kun Jupiter inkarnoi sen Härässä. Neitsyt, jos haluat asioiden muuttuvan, nyt on aika olla tarkkana, mitä tapahtuu. Joten jos joku tekee sinulle jännittävän tarjouksen, mieti sitä. Ja älä usko, että et ole valmis, koska se ei ole totta. Taloudellisella puolella raha ja pienet lahjat rauhoittavat konflikteja, mutta se ei ole syy sinun rikkoa säästöpossuasi. Ole siis antelias, mutta säästeliäästi.

Suhteet

Neitsyt: Tunnelma on aina vähän raskas, mutta ole varma, kaikki ei ole pilalla! Sinulla on kaikki tarvitsemasi resurssit asioiden helpottamiseksi. Älä epäröi käyttää sitä ja toinen puoliskosi hymyilee taas.

Rahoittaa

Jos tulot kasvavat tässä kuussa, se johtuu sijoitusten tuottavista tuotoista, bonuksista tai perinnöstä, etkä anna muruenkaan lipsahtaa sormiesi välistä. Tarve muuttaa elämääsi, maatasi tai työpaikkaasi motivoi sinua. Jos sinulle tarjotaan mahdollisuutta ansaita enemmän, olet täyttynyt, mutta tavoittelet sitä joka tapauksessa, jos etsinnästäsi ei ole taloudellista hyötyä. Jos asia, jota pyrit palvelemaan, tuo sinulle paljon rahaa, paljon parempi. Jos et saa paljon, niin harmi. Olet epäitsekäs ja motivoi vain se myönteinen vaikutus, joka sinulla voi olla maailmaan.

Astrologin neuvoja

Energiasi on huomattavaa, ja toimintasi kannattaa. Ilmaiset avoimesti toiveesi ja valtavat halusi tulla tyydytetyiksi. Sinua on vaikea tyydyttää. Sinun soturi ja kunnianhimoinen puolesi ilmaisevat itseään ensisijaisesti. Kuljet eteenpäin, laajennat näköalojasi, vaadit vapauttasi. Jos Venus ylentää aistejasi, anna itsesi houkutella aistillinen herkku. Tämä asiaintila kutsuu sinut uskomaan unelmiisi. Pääse lähemmäksi ihannetta, joka on sydämesi ulottuvilla. Olivatpa tavoitteesi tunteellisia tai ammatillisia, luota kykyysi olla yhteydessä, tehdä yhteistyötä, lämmittää siteitäsi ja sublimoida rakkautesi.

Työ

Jos kuuntelet Jupiteria 23. toukokuuta asti ja pysyt joustavana, sinulle ei voi tapahtua paljon. Jos sinulla on hyvä fiilis, lähde pois syrjäytyneeltä tieltä. Uskallatko ottaa työssä muita tehtäviä tai löytää uusia harrastuksia vapaa-ajalla, itseluottamuksellesi on hyvä nähdä, mihin muuhun osaat.

Onnea

Saturnuksen vaikutteet rohkaisevat sinua keskittymään tähän rekisteriin. Seurauksena on, että näet tilanteen ankarasti, pessimistisesti ja joskus kriittisesti. Onneksi ystävällisten planeettojen energiat ovat harhautus! He saavat sinut tapaamaan ihmisiä, joilla on voima saada sinut muuttamaan mieltäsi.

Rakkaus

Toinen tärkeä kauttakulku merkilläsi on Merkurius, joka 29. huhtikuuta aloitti pitkän pysähdyksensä Kaksosissa ja asettui kymmenennessä talossasi (status, ura) osoittamaan, että jotain on tekeillä työssä. Kun Mercury on tässä asennossa, huomio keskittyy kokonaan sinuun, siihen, mitä teet, ja tämän vuoksi saatat tuntea olosi hieman paineen alaisena. Sen takautuvassa vaiheessa (10. päivästä alkaen) voit luoda uudelleen vanhoja kontakteja tai arvioida uudelleen mahdollisuuden, jonka olet hylännyt aiemmin ja joka saattaa saapua lähelle pimennystä 16. päivänä. Mutta muista olla tekemättä tärkeitä päätöksiä klo. vähintään 5. kesäkuuta asti. On todellakin mahdollista, että sinulla ei ole siihen päivään mennessä selkeää kuvaa tilanteesta, tai että joudut jonglöörimään kahden projektin välillä ja tämä saattaa vaatia odotettua enemmän vaivaa. Joka tapauksessa mikään uhraus ei mene hukkaan, päinvastoin… jos todella haluat tietää, todellinen käännekohta taloudellisessa tilanteessasi odottaa sinua! Jupiterin vartijan vaihtaminen, päivä 10, viittaa siihen, että tämän hetken ja muutaman seuraavan kuukauden välillä ansaintapotentiaalisi on selvästi korkeampi kuin aiemmin. Tilanne, jonka avulla voit parantaa elintasoasi tai muuttaa asuntoon, jos sitä olet miettinyt jonkin aikaa. Jopa kaikella, mikä jaetaan kumppanin kanssa, on tietty rooli asioiden taloudessa. Kuukauden lopussa Marsin saapuminen Oinaan voi pakottaa sinut tekemään puhtaan pöydän jostakin tai jostakin tapahtumien sarjasta, jotka eivät ole sinun hallinnassasi. Valmistaudu totuuteen, ilman jos ja mutta, ja muista, että planeetat eivät tee muuta kuin ilmentävät käytännön tasolla jotain, mikä on jo alkiovaiheessa ajatuksen tasolla. Kaikki tämän ajanjakson aikana tapahtuvat muutokset ovat todella valmiita. Voimakkuus on keholle sama kuin voimaa rentoutumiselle. Älä ajattele, että voit aina olla hyvin aktiivinen ja reaktiivinen. Joskus keho todella tarvitsee maksimaalista lepoa ja tämän levon antaminen tarkoittaa unen, ruoansulatuksen parantamista ja monien häiriöiden ja huolenaiheiden poistamista. Yritä pitää jonkinlaista päiväkirjaa harjoituksistasi ja myös valvoa proteiinilisän määrää. Yritä määrittää, onko painonpudottaminen tai lihasten kasvattaminen etusijalla. Vuorottele lepo intensiivisen työn kanssa ja yritä häiritä itseäsi vaikka harjoittelemalla vapaata tanssia, ehkä avojaloin.

Raha

Toukokuusta tulee Neitsyelle haastava kuukausi. Erityisesti uran alalla on monia esteitä, jotka sinun on voitettava. Se ei ole helppoa, mutta sinä hoidat sen. Kärsivällisyydelläsi, jota ei todellakaan puutu tässä kuussa, voit tehdä paljon ja lisäksi saat arvokasta kokemusta, jota voit hyödyntää myöhemmin työssä. Mutta parisuhteessa taistelet rehellisyyden pelon kanssa, joka saattaa tulla bumerangina sinua vastaan myöhemmin. Jos on jotain, mistä et pidä, sano se nyt äläkä odota.Toukokuussa Virgos on Jupiterin merkittävän vaikutuksen alaisena. Se on vastuussa kyltymätön nälkä uutta tietoa. Kurssit asioissa, jotka sinun olisi pitänyt tietää kauan sitten, saattavat olla vain asia. Lisäksi äskettäin hankitut tiedot voivat auttaa sinua toimimaan paremmin kuin työtoverisi työssä.Mitä tulee perheeseen, sinulla on taipumus kohdella kaikkia erittäin huolellisesti ja tehdä kaikkensa välttääksesi haittaa. Kuitenkin joskus on parempi sanoa asiat suoraan-tällä tavalla voit merkittävästi nopeuttaa niiden ratkaisua.

Tarkista myös

Post Image

Kuukauden horoskooppi Neitsyt heinäkuu 2024

Neitsyt on varovainen ja huomaavainen, mutta älykäs ja huolellinen Horoskooppi Neitsyt heinäkuu 2024 – johtavien …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *