Kuukauden horoskooppi Oinas tammikuu 2024

Sisäinen voima, spontaani energia, itsevarmuus Horoskooppi Oinas tammikuu 2024 – johtavien astrologien parhaat ennusteet löydät täältä.

Terveys

Kuukausittainen tammikuun 2024 tähtimerkki lupaa hyvää terveyttä, kun lisäät masennusta hillitsevien ruokien saantia. Ole varovainen syömiesi ruokien kanssa, erityisesti niiden, joissa on öljyä, painon lisäämiseksi. Sisällytä kevyitä harjoituksia päivittäiseen rutiinisi auttaaksesi pysymään kunnossa. Horoskooppi Oinas tammikuu 2024 – ilmainen, tarkka, totuudenmukainen astrologinen ennuste lue tästä.

Perhe

Oinas Horoskooppi 2024 ennustaa uuden jäsenen lisäämistä perheeseesi. Raskaus, jota olette kaikki odottaneet, tulee. Sinun on aika muokata budjettiasi tukemaan lastasi. Kaikki juhlivat tämän uuden jäsenen saapumista perheeseesi sukupuolesta riippumatta. 2024 astrologia ennustaa syvällisiä muutoksia perheessäsi. Kun perhekoko kasvaa, tarvitset isomman talon, suuremman auton ja vielä suuremman kokonaisuuden. Oinas tammikuun 2024 aurinkomerkki puoltaa enemmän suunnittelua lisäjäsenten majoittamiseksi perheeseesi. Horoskooppi Oinas tammikuu 2024 – saat henkilökohtaisen ennustuksesi astrologilta täältä.

Ura

Oinas: Ajan ja sinnikkyyden myötä saat mitä haluat. Joten lopeta lähteminen pakkaamalla ovea tai painostamalla saadaksesi ylevät ideasi hyväksytyksi. Muista, että kaikki eivät ole kaltaisiasi. Pomosi, kollegasi tai asiakkaasi tarvitsevat aikaa oppiakseen uusia tekniikoita. Ole siis ystävällinen ja anna heille aikaa. Taloudellisella puolella mikään ei estä sinua ostamasta itsellesi kiehtovaa, uutta laitetta, mutta sillä ehdolla, että et osta enempää kuin yhtä.

Suhteet

Oinas: Venus pakottaa sinut rikkomaan rutiinia. Puolisosi varmasti arvostaa sitä, mutta älä työnnä asioita liian pitkälle! Jos haluat harmonian jatkuvan, kunnioita kumppaneidesi makua ja heidän toiveitaan, niin kaikki on parasta.

Rahoittaa

Alkuvuosi on taloudellisesti suhteellisen neutraali, sillä olet hyvin kiireinen yhteiskunnallisen asemasi vahvistamisessa ja omaisuuden vakauttamiseksi. Horisontissa on kuitenkin joitain turhautumista (viiveitä, tukoksia). Saatat joutua houkuttelemaan kompensoimaan ne impulsiivisilla ja turhilla ostoilla. Älä anna itsesi stressaantua liikaa, vaan osta mitä tahansa parantaaksesi oloasi. Jos liioittelet, saatat kohdata ikäviä yllätyksiä ja menettää viime kuukausien hyödyn.

Astrologin neuvoja

Tammikuussa ei ole merkittäviä tapahtumia, ja katsot tulevaisuuteen enemmän kuin menneisyyteen. Mutta tämä tulevaisuus vaatii paljon perspektiiviä ja kunnianhimoa. Olet paineen alla, olet hieman väsynyt ja hyvin hermostunut. Tämä mielentila voi johtaa sinut purkauksiin, jotka voivat vieraannuttaa sympatiat tai tuen, jos et pysty laittamaan asioita perspektiiviin. Älä anna jarrujen, tukosten ja viiveiden ärsyttää itseäsi. Jokainen kokee sen, kun Merkurius on taaksepäin. Tämän hetken planeetan liikkeissä ei ole mitään henkilökohtaista; ole kärsivällinen ja pysy zenissä. Se on sinun etusi mukaista.

Työ

Heti vuoden alussa sinulla on selkeä näkemys siitä, mitä pitää tehdä ja miten voit järjestää arkesi ajan säästämiseksi. Lisäksi Mercury varmistaa, että et pelkää ilmaista mielipiteesi asiallisesti, mutta selkeästi. Tämä voi viedä sinut pitkälle, joten älä pelkää omaa rohkeuttasi! Pysy rauhallisena, jos kaikki ei mene niin kuin haluat 13. ja 14. päivänä.

Onnea

Tammikuun 4. ja 27. välisenä aikana Mars-Venus -kolmio elävöittää rakkauselämääsi. Olet täynnä charmia ja viettelyä. Karismasi houkuttelee huomiota ja enemmän, jos läheisyytesi. Ajantajusi auttaa sinua luomaan ja ylläpitämään miellyttävän ilmavan ilmapiirin.

Rakkaus

Päättäväinen ja menestyvä työssä, mutta epävarma ja vähemmän varma itsestäsi tunteellisella rintamalla. Näin alkavan vuoden tähdet näkevät sinut. Toisaalta itse asiassa Jousimiehen Mars tekee sinusta elinvoimaisen, nerokkaan, aktiivisen ja myös melko taistelevan, toisaalta Kaurisissa on Venus, joka retrogradaationsa ansiosta voisi tehdä sinusta hieman kylmemmän, kaukainen tai ei kovin läsnä parisuhteessa. Syyt tähän etäisyyteen voivat olla erilaisia: perheongelmat tai työsitoumukset, jotka vievät aikaa parisuhteelta, epäilykset vastasyntyneen parisuhteesta tai parisuhdekriisi, joka vaatii pohdiskelutaukoa. Koska Venus aloitti taaksepäin liikkeensä 19. joulukuuta, jotkut ongelmat ovat saattaneet ilmetä jo viime kuussa, mutta joulukuuhun verrattuna pystyt hallitsemaan ne helpommin. Merkurius, viestintäplaneetta, itse asiassa, päivä 1 kuluu Vesimiehessä (merkki, joka suosii sinua), ja sinun on paljon helpompi luoda rakentavaa vuoropuhelua rakastamiesi ihmisten kanssa, löytää ratkaisuja monimutkaisiin ongelmiin ja nähdä asioita eri näkökulmasta. Planeetta suosii sinua myös työssäsi hyvien vahvistusten, uusien mahdollisuuksien, uuden tiedon saapuessa. Saatat arvioida uudelleen joitain aikaisempia yhteistyösuhteita tai osallistua uuteen projektiin. Jos yrität mainostaa itseäsi sosiaalisten verkostojen avulla, saatat nähdä seuraajasi lisääntyvän tai saada lisää näkyvyyttä. Työrintamalla tapahtuu paljon, mutta saatat joutua tekemään jonkinlaista lajittelua. Elohopea retrogradinen, päivästä 14 alkaen, voi tarjota sinulle valinnanvaraa, tai merkitse päättämättömyyden hetki. Jotkut projektit voivat osoittautua hieman odotettua haastavammiksi tai viedä liian paljon aikaa henkilökohtaiselta elämältäsi. Kaiken kaikkiaan tammikuu on kuukausi, joka pyytää sinua ymmärtämään paremmin joitain asioita, mutta ennen kaikkea arvioimaan, mitkä ovat prioriteettisi. Koska jos on totta, että olet nyt askeleen päässä tavoitteidesi ja unelmiesi toteuttamisesta, sinun on myös päätettävä, mitkä elämäsi osa-alueet tarvitsevat muutoksia ja miten. Lyhyesti sanottuna sinun on luotava oma kaava, henkilökohtainen reseptisi, jonka avulla voit luoda haluamasi elämän. Energia on kehossa ja mieli vastaa liikkeessä olevia aivoja. Älä koskaan unohda, että kun sitoumuksistasi tulee liikaa tai työ väsyttää sinua, sinulla on fyysinen liike suuri voimavara. Vapaa-ajan omistaminen liikuntaan ei tarkoita sen uhraamista, vaan hyödyllisen tekemistä ja sen yhdistämistä nautinnon kanssa. Kokeile uusia liikuntamuotoja, kuten esimerkiksi padel, jota voit tehdä pienemmässä tilassa kuin tennikselle tarvitset, hieman erilaisin säännöin. Nämä ovat pieniä, nopeita liikkeitä ja ponnisteluja, jotka saavat sinut työskentelemään hyvin alaraajoissa ja koettelevat koko kehon parhaalla mahdollisella tavalla, varsinkin jos hengität riittävästi.

Raha

Tammikuu herättää Oinaassa kaipuun perusteelliseen elämänmuutokseen ja siksi he keskittyvät ensisijaisesti itseensä. Saatat näyttäytyä ympäristöllesi sulkeutuneena ja jopa itsekeskeisenä, mikä saattaa lisätä taipumustasi toimia itsekkäästi. Vältä siis laajoja monologeja omasta elämästäsi ja yritä osoittaa kiinnostusta myös läheisten elämään. Mitä tulee suhteisiin, tämän temperamenttisen merkin intohimoinen luonne tulee vahvasti esiin. Oinas voikin odottaa suurta määrää emotionaalisesti ja eroottisesti latautuneita kokemuksia.Tammikuu on melko tapahtumarikas Aries.Mars ottaa vallan, ja siten nämä yksilöt saavat runsaasti hallitsematonta energiaa.Koska tahdonvoimasi on kasvanut, sinulla ei pitäisi olla ongelmia uudenvuoden päätöslauselmien saavuttamisessa. Lisäksi tämän planeetan ansiosta seksuaalinen energiasi on paljon vahvempi.Jos olet vakavassa suhteessa, ole varovainen, koska se voi kääntää maailmasi ylösalaisin.Töissä olet yleensä melko itsekeskeinen ja välität vain itsestäsi.Vaikka sinusta voi tuntua, että kukaan ei pysy mukanasi, yritä edes auttaa tiimiäsi ja työtovereitasi.

Tarkista myös

Post Image

Kuukauden horoskooppi Oinas heinäkuu 2024

Sisäinen voima, spontaani energia, itsevarmuus Horoskooppi Oinas heinäkuu 2024 – johtavien astrologien parhaat ennusteet löydät …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *