Kuukauden horoskooppi Rapu helmikuu 2024

Tunteellinen ja herkästi reagoiva luonne, ailahtelevainen ja pidättyväinen Horoskooppi Rapu helmikuu 2024 – johtavien astrologien parhaat ennusteet löydät täältä.

Terveys

Se, mitä otat kehoosi, vaikuttaa kuntoasi. Helmikuun 2024 horoskooppi Kaksosten horoskooppimerkille rohkaisee sinua keskittymään kehosi rasvaprosenttiin. Jos olet ylipainoinen ja haluat laihtua, keskity vain kehon rasvan menetykseen. Etsi asteikko, joka auttaa sinua laskemaan kehon rasvaprosentin aloittaaksesi harjoittelun. Horoskooppi Rapu helmikuu 2024 – ilmainen, tarkka, totuudenmukainen astrologinen ennuste lue tästä.

Perhe

Vuoden 2024 kuukausihoroskooppi ennustaa, että sinun ei pitäisi koskaan tuomita perheenjäseniäsi sen perusteella, keitä he ovat. Osoita rakkautta niille, jotka yrittävät saada lasta. Heille ei ole helppoa, kun he ovat yrittäneet jonkin aikaa ilman menestystä. Pidä kuukausittaisia ​​vierailuja, joiden tarkoituksena on tukea toisiaan perheenä. Vuoden 2024 astrologia ennustaa toistensa syleilyä perheessäsi. Pysykää lähempänä toisianne aina kun on raskaus, joka tarvitsee tukeanne. Tehkää toistenne auttamisesta vaikeina aikoina normaaliksi. Horoskooppi Rapu helmikuu 2024 – saat henkilökohtaisen ennustuksesi astrologilta täältä.

Ura

Kaksoset: Asiat näyttävät edelleen hyvältä. Onni hymyilee sinulle ja reagoit täydellisesti. Kun olosuhteet niin vaativat, käännät tilanteen eduksesi. Jos sattumalta tapaat konservatiivisia henkiä, löysät ilmapiiriä sinulle ominaisella rentoutumisella. Jotta kaikki tapahtuisi kaikkien maailmojen parhaalla mahdollisella tavalla, älä kuuntele mielikuvitustasi. Miksi? Koska se rohkaisisi sinua tekemään arviointivirheitä, jotka rikkoisivat kaiken. Taloudellisella puolella, ja vaikka se ei kuulosta hyvältä, siirry perusasioihin. Olet turvassa niiltä hämmennyksiltä, ​​jotka saavat sinut paikalle.

Suhteet

Kaksoset: 20. päivään asti se on monimutkaista. Toinen puoliskosi pyytää sinua olemaan enemmän läsnä. Sinua arvostellaan siitä, ettet anna niin paljon rakkautta kuin saat. Luo kiertokulkua 21. päivästä alkaen ehdottamalla kivaa tekemistä yhdessä.

Rahoittaa

Hyödynnä Jupiterin positiivista vaikutusta urasuunnitelmaasi pyytääksesi korotusta tai ylennystä. Neuvottelet eduksesi kuun alussa. Jos viime vuonna tavoitteesi olivat turhautuneita, luota helmikuun energioihin avataksesi sinulle uusia hedelmällisiä teitä, vaikka raha ei olisikaan yksi tämänhetkisistä prioriteeteistasi. Mielessäsi ja sydämessäsi on mieluummin palveleva ihanne kuin palava halu täyttää tilit, mutta toinen ei estä toista.

Astrologin neuvoja

Hyvin kiireinen urasuunnitelmasi parissa, sinulla on valloittavaa energiaa ja korkea moraali. Jännittävän vuoden jälkeen helmikuussa saat hyödyksi Jupiterin, tärkeän liittolaisen valta- ja menestyskilpailussa, arvokkaasta tuesta. Olet käyttänyt aikaa kysyäksesi itseltäsi, mikä on motivoinut sinua viime vuodesta lähtien. Olet nyt valmis mobilisoimaan itsesi vastaamaan pyyntöön, joka kumpuaa sielusi syvyyksistä. Tämä rohkaisee sinua, antaa sinulle energiaa ja halua taistella sen puolesta, mikä sinua inspiroi, ja uskoa itseesi ja kohtalosi.

Työ

Rakas syöpä, voit tehdä paljon Marsin kanssa helmikuussa. Tietenkin tämä jättää vaikutuksen, ja löydät aina oikeat sanat vakuuttamaan kumppanisi. Toteutat suunnitelmasi energisesti ja tämä sitoutuminen palkitaan. Voit olla varma tunnustuksesta ja kiitosta.

Onnea

20. päivään asti, kun Venus on Kaloissa, uit onnellisuudessa. Se luo tai vahvistaa hellyyden siteitä, jotka saavat sinut ajattelemaan, että kaikki on hyvin. Toisaalta, jos haluat tämän idyllisen ilmaston jatkuvan 21. päivästä lähtien, laita sidontaa henkiseen riippuvuuteen.

Rakkaus

Helmikuun ilotulituksesta ei ole enää kuukauttakaan. Kun neljä planeettaa on vastakkain (Merkurius, Venus, Mars, Pluto), suhteesi (ammattimaiset ja tunteelliset) joutuvat jännityksiin. Työssä jotkin yhteistyön muodot voivat muuttua kilpailukykyisemmiksi ja joissain tapauksissa toimimattomiksi. Jos haluat tarkastella rooliasi yrityksessä tai muuttaa kurssia suoraan, voit olla hieman ”tiukkampi”, vähemmän halukas kompromisseihin. Marsin vastustus itse asiassa ylikuumentaa henkiä ja voi saada sinut kärsimättömäksi tiettyjä itsellesi asetettuja tavoitteita kohtaan. Kun Mercury menee suoraan, päivänä 4, jotkut tilanteet voivat kuitenkin selkeytyä silmillesi: voit saada tarvitsemasi tiedot tehdäksesi tärkeitä muutoksia. Jos jotkin raportit osoittautuivat pettymykseksi viime kuussa, nyt voit parantaa yhteyksiäsi, kiitos myös paremman kuuntelutaidon. Viestintä sujuu sujuvammin, ja sinun on helpompi päästä ongelman ytimeen, puhua sinua vaivaavista asioista tai käsitellä pitkään viivästyneitä aiheita. Sinun on myös voitettava pelkosi ja/tai analysoitava huolellisesti suhteesi, jotta suhteesi muuttuvat. Aurinkoa vastustava Pluto pyytää sinua katsomaan varjopuoltasi suoraan silmiin välttääksesi sen projisoimista muihin. Venuksen ja Marsin vastustuksesta ei tietenkään ole suurta apua, koska ne vaativat tietyn määrän konflikteja. Etenkin tunnekentällä saattaa esiintyä keskusteluja tai konflikteja, joita ei ole helppo hallita. Varsinkin pariskunnissa, jotka ovat kokemassa kriisihetkeä ja joiden on vaikea saada takaisin luottamus toisiinsa ja suhteeseen. Tässä mielessä helmikuu on kuukausi, joka jättää vähän tilaa romanssille ja näyttää keskittyvän enemmän aineellisten tilanteiden järjestämiseen, jotka voivat silti olla epämukavia tai sotkuisia läheisissä tai perhesuhteissasi. Kuun lopussa suhteesi käy läpi suuren muutoksen. Helmikuun taivas ei salli sinun kokea puolivälissä olevia tilanteita tai tilanteita, jotka toistavat samantyyppistä emotionaalista, psykologista tai käyttäytymisdynamiikkaa. Kysymys ei ole jatkaa siitä, mihin jäimme, vaan aloittaa alusta täysin uudelta pohjalta. Helmikuu on siis tilaisuus laittaa asiat kuntoon, ymmärtää mitä tehdä, vetäytymättä asemista. Vain selkeät ja radikaalit päätökset voivat saada aikaan parhaat muutokset sinulle ja elämällesi. Yritä olla muiden tukena, mutta ilman kärsimystä, menemättä henkisesti alamäkeen. Se, mitä teet itsellesi, tulee erittäin tärkeäksi, ja halu kuunnella muita tai olla heidän tukenaan ei saisi olla tekosyy laiskuuden peittämiseen. Yritä elää kaikessa halulla toimia ja varmuudella, että osaat tehdä sen, vaikka pitkäänkin. Sinun täytyy päästää irti tavoista, jotka satuttaa sinua, olivatpa ne tunteellisia, motorisia tai muita. Jos sinusta tuntuu, että haluat aktivoitua heti ja ehkä tuoda hieman karkeutta esiin, voit ryhtyä kamppailulajiin. Vaihtoehtoisesti jopa liikuntamuoto, kuten nyrkkeily, on hyvä, jopa aloittaen aivan perusasioista, siitä, kuinka jalat liikkuvat ja miten liikut.

Raha

Helmikuu tuo Ravulle tietyn määrän itseluottamusta etenkin töissä. Et enää pelkää kertoa, mistä pidät ja mistä et, minkä ansiosta esimiehesi alkavat nähdä sinut tasa-arvoisena. Tänä aikana yllätät itsesi luovuudellasi ja tuoreilla ideoilla työssä ja henkilökohtaisessa elämässäsi. Ota tästä kaikki hyöty irti, äläkä pelkää kokeilla uutta sisustusta, pukeutumistyyliä tai jopa hiustyyliä. Tuo uutta kipinää myös suhteeseesi, sillä kumppanisi arvostaa myös luovuutta.Helmikuu merkitsee menestystä Syöpille, lähinnä Jupiterin voimakkaan vaikutuksen ansiosta. Voit erottua työpaikalla, ja esimiehesi ovat erittäin tyytyväisiä esittämiisi ideoihin. Menestys tuo kuitenkin myös enemmän vastuuta. Älä pelkää hyväksyä sitä.Urasi menestys heijastuu myös yksityiselämääsi, ja kaikki menee sujuvasti. Hyödynnä tätä vaurasta ajanjaksoa ja vie kumppanisi jonnekin matkalle tai ota vain tauko ja tee aikaa toisilleen. Te molemmat ansaitsette sen.

Tarkista myös

Post Image

Kuukauden horoskooppi Rapu heinäkuu 2024

Tunteellinen ja herkästi reagoiva luonne, ailahtelevainen ja pidättyväinen Horoskooppi Rapu heinäkuu 2024 – johtavien astrologien …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *