Kuukauden horoskooppi Rapu syyskuu 2024

Tunteellinen ja herkästi reagoiva luonne, ailahtelevainen ja pidättyväinen Horoskooppi Rapu syyskuu 2024 – johtavien astrologien parhaat ennusteet löydät täältä.

Terveys

Terveyshoroskooppi Kaksosille haluaa sinun pitävän huolta suun terveydestäsi. Siitä on aikaa, kun kävit hammaslääkärissä. Varaa aika ja varmista, että hammaslääkäri tarkistaa hampaasi. Horoskoopin ennusteet vuodelle 2024 ennustavat kaksosnaisille hyvän terveyden kauden. Sinulla ei ole mitään hätää, koska lisääntymisterveytesi asiat ovat kääntymässä parempaan suuntaan. Katso 2024 Rashifal. Horoskooppi Rapu syyskuu 2024 – ilmainen, tarkka, totuudenmukainen astrologinen ennuste lue tästä.

Perhe

Siitä tulee haastava kuukausi perheellesi. Käyt läpi joitakin esteitä, jotka rasittavat suhdettasi puolisoosi. Sinun on päästävä irti joistakin huonoista käytöksistä, jotka aiheuttavat sinulle ongelmia puolisosi kanssa. Kuukausihoroskooppi vuodelle 2024 paljastaa, että kaikki ongelmasi leviävät lapsellesi tai lapsillesi ja vaikuttavat heidän suoritukseensa koulussa. Sinun on varmistettava, että suojelet lapsiasi sellaisilta. Horoskooppi Rapu syyskuu 2024 – saat henkilökohtaisen ennustuksesi astrologilta täältä.

Ura

Kaksoset: Edistymisesi perustuu kykyysi arvioida säännöllisesti ja olla hurahtamatta. Kaksoset, vaikka se ei ole luonteeltaan, ota aikaa ja mieti ennen kuin teet mitään. Varmista ennen tiedoston lähettämistä, ettet ole unohtanut mitään. Ota muistikirja ja kirjoita ylös kaikki mitä tarvitset. Kun sinusta tuntuu, että se juuttuu, älä siirry eteenpäin, ajatellen, että se selviää itsestään. Etsi ratkaisu. Taloudellisella puolella sama taistelu lisäyksityiskohtien kanssa. Estä kalliit ostokset, koska ne aiheuttavat tilisi tappiolle.

Suhteet

Kaksoset: Vaikka Mars ja Venus suosivat suhdettasi, neitsyessä oleva Merkurius kiusaa häntä. Tässä kuussa Kuun lupaus toiselle puoliskollesi ei lievennä heidän valituksiaan. Toisaalta järkevänä osoittaminen lievittää jännitteitä.

Rahoittaa

Jos mahdollisuutesi vaativat sinua löytämään varoja, olet todennäköisesti voinut saada niitä aiemmin. Tällä hetkellä yrität itse asiassa nopeuttaa hieman aikataulusta jäljessä olevien hankkeiden käynnistämistä.

Astrologin neuvoja

Melko dynaaminen ja innokas toteuttamaan projektia, josta pidät, et loista kärsivällisyydestä syyskuussa. Jos asiat eivät mene niin nopeasti kuin toivoit, älä tee isoa juttua. Hyödynnä tämä latenssiaika hurmaaksesi ympärilläsi olevat, mutta vältä yrittämästä manipuloida heitä eduksesi.

Työ

Syyskuussa olet menossa suoraan kohti tavoitteitasi ja onneksi et pelkää ilmaista toiveitasi ja ideoitasi. Jos sitten kuuntelet sisäistä ääntäsi ja annat sen johdonmukaisesti ohjata itseäsi, sinun pitäisi onnistua asioissa, jotka tuntuivat vielä muutama vuosi sitten käsittämättömältä.

Onnea

Venus rohkaisee sinua näyttäytymään ja lakkaamaan tunteista. Valitettavasti Marsista tulevien dissonanssien vuoksi se voi kääntyä sinua vastaan ​​sen sijaan, että se tuottaisi odotettuja vaikutuksia. Välttääksesi tämän, älä liioittele sitä ja ole oma itsesi.

Rakkaus

Syyskuu on sopeutumisen kuukausi. Erityisen ongelmallisia tilanteita ei näytä olevan, mutta tämän kahdestoista talon Marsin kanssa monet Syövät saattavat käydä läpi melko erityistä ajanjaksoa. Itse asiassa taustalla näyttää olevan yleinen väsymys, johon liittyy tarve nollata ja organisoida uudelleen joitakin elämän osa-alueita. Asetuminen, assimilaatio, lepo, energioiden keskittyminen, reflektointi, tämä on syyskuun toistuva teema. Kuukausi, joka ei ehkä ensisilmäyksellä vaikuta jännittävältä, mutta sitäkään ei pidä hylätä, sillä se auttaa sinua ymmärtämään, mitä muutoksia on tarpeen toteuttaa, jotta elämäsi suuntautuu haluamaasi suuntaan. Hyödynnä tämä ajanjakso selkeyttääksesi ajatuksiasi, tarkastellaksesi asenteitasi ja ajatuksiasi elämän eri osa-alueista. Tai selventää kiusallisia tai ratkaisemattomia ongelmia kumppanien ja perheenjäsenten kanssa. Muista, että Merkurius neliössä tässä kuussa saattaa nostaa pintaan jännitteitä, jotka kuitenkin kaipaavat selvennystä, ratkaisemista avoimella ja auttavaisella asenteella. On turha eksyä liiallisiin reaktioihin vähäpätöisten asioiden takia, mieluummin yrittää ohittaa asiat, joihin ei kannata tarttua ja yrittää valita poistoventtiili, jolla jännitteitä puretaan. Jotkut suhteelliset epämukavuudet voivat johtua myös herkkyydestäsi tai liiallisesta kiintymyksestäsi henkilökohtaisiin ideoihin ja mielipiteisiin, jotka eivät voi helpottaa vertailua. Ole siis varovainen sanojen kanssa: koskaan kuten tässä kuussa ei ole tärkeää osata annostella ja käyttää niitä mahdollisimman oikein ja eettisesti. On sinun tehtäväsi yrittää pysyä objektiivisempana ja jäsennellympänä arvioinneissasi, koska monet asiat voivat olla ristiriitaisia ​​silmissäsi. Voiman ja energian palauttamisen on oltava tämän (ja seuraavan) kuukauden tavoite, yrittäen ymmärtää logiikan, kriteerien ja pohdinnan avulla, mitä sisälläsi ja ulkopuolellasi tapahtuu. Kun sinun täytyy puuttua tietyllä voimalla ja tehokkuudella tiettyyn lihasalueeseen, voit turvautua liikuntamuotoihin, jotka ohjelmoit harjoitusten synergian ja eleiden skaalautuvuuden perusteella. Ensimmäisessä tekijässä kysymme itseltämme, mitkä lihakset ovat mukana ja mitkä toimivat yhteistyössä. Jotta koko tuki- ja liikuntaelinjärjestelmä toimisi hyvin, meidän on ajateltava muusikoiden orkesteria, joka soittaa samaa partituuria. Yritä keskittyä myös eleiden skaalautumiseen, joka ymmärretään mahdollisuutena pystyä suorittamaan harjoituksen jokainen liike sinulle parhaiten sopivassa versiossa. Joten ymmärrät, jos sinun on aloitettava helpotetuilla reiteillä vai kevyillä käsipainoilla. Säädä harjoitusten vaikeusaste itse fyysisen kuntosi, mutta myös yleisen energiatasosi perusteella.

Raha

Syyskuu on kuukausi, jolloin Rapu tuntee tarpeen olla yhteydessä johonkuhun, joko läheisten ystävien tai kumppaninsa kanssa. Tulet kaipaamaan halausta, läheisyyttä ja vakuutusta siitä, että sinua rakastetaan. Tämän tarpeen ei kuitenkaan pitäisi takertua sinuun ja olisi parempi työskennellä itsensä rakastamisen eteen. Tänä aikana tärkeintä on vakuuttaa itselleen, että sinulla on oma arvosi ja tehdä asiat niin kuin sinusta tuntuu. Tulet sulkeutumaan ja meditoimaan tässä kuussa, älä odota suuria muutoksia. Sisäisen rauhan löytämisen pitäisi olla tärkeintä.Syyskuussa kuu vaikuttaa eniten syöpiin. Sinä yleensä perustat toimintasi tunteisiin, ja se jopa voimistuu nyt. Tunnet suurta tarvetta huolehtia. Ole kuitenkin varovainen, ettet saa liian emotionaalisesti kiinni jollekin, koska mahdollinen hylkääminen voi rikkoa sydämesi. Se ei ole helppoa työssä. Jos ilmenee ongelma, vetäytyt mieluummin kuin kohtaat tilanteen. Ymmärtämisen sijaan kollegasi katsovat sinua alas, ja he eivät epäröi käyttää piikkiä.

Tarkista myös

Post Image

Kuukauden horoskooppi Rapu marraskuu 2024

Tunteellinen ja herkästi reagoiva luonne, ailahtelevainen ja pidättyväinen Horoskooppi Rapu marraskuu 2024 – johtavien astrologien …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *