Kuukauden horoskooppi Skorpioni joulukuu 2024

Tarkkaileva taistelija, ennakoiva ja empaattinen muita kohtaan Horoskooppi Skorpioni joulukuu 2024 – johtavien astrologien parhaat ennusteet löydät täältä.

Terveys

Ota huomioon, että kaikkien elämässäsi omistamiesi arvokkaiden omaisuuksien joukossa kehosi on ensin. Joulukuun 2024 horoskooppi Skorpionin horoskooppimerkille rohkaisee sinua pitämään hyvää huolta kehostasi. Hyvä terveys ei tarkoita, ettei sinulla olisi mitään sairautta. Hyvä terveys tarkoittaa, että kehosi on täysin toimintakykyinen. Horoskooppi Skorpioni joulukuu 2024 – ilmainen, tarkka, totuudenmukainen astrologinen ennuste lue tästä.

Perhe

Vuoden 2024 kuukausihoroskooppi muistuttaa sinua välttämään keskittymistä siihen, mikä on vialla perheessäsi, ja keskittyä siihen, mikä on oikein. Rukoile ja kiitä hyvistä asioista perheessäsi yhtä paljon kuin rukoilet huonoista asioista. Kiitos Jumalalle perheestäsi, kun tavoittelet suurempia asioita yhdessä. 2024 astrologia rohkaisee sinua suunnittelemaan jokaista raskautta perheessäsi. Voisitko odottaa, että sinut jää huomaamatta, koska se on erittäin vaativaa? Säästä tarpeeksi rahaa, joka auttaa sinua elättämään perheesi tänä aikana. Horoskooppi Skorpioni joulukuu 2024 – saat henkilökohtaisen ennustuksesi astrologilta täältä.

Ura

Skorpioni: Vaikka olet tavallista kaupallisempi, tulokset eivät ole vakuuttavia. Älä ajattele, että se on kohtalon tapaus, koska siitä ei ole kyse. 21. päivästä lähtien liiketoiminta on palannut raiteilleen! Joten hyödynnä tämä rauhallinen ajanjakso ottaaksesi aikaa itsellesi. Tai täydentää itseäsi uudella menetelmällä. Sen jälkeen olet täysin valmis käsittelemään tulevan työn virtaa ilman varoitusta. Taloudellisesti tällä sektorilla menee varsin hyvin. Rahat tulevat sisään ja vaeltajat maksavat sen, mitä ovat sinulle velkaa.

Suhteet

Skorpioni: Kahdesta arkuus on kohtaamisessa. Sinulla ei ole ongelmia täyttää kumppanisi toiveet ja päinvastoin. Jos olet elänyt monimutkaisen ajanjakson, se on hyvin ja todella ohi; ilmapiiri on suloinen, kumppanisi on vastaanottavainen. Hyvä tärinä suojaa suhdettasi.

Rahoittaa

Jupiter tarjoaa sinulle kauniita sosiaalisia ja ammatillisia avauksia 20.–20. helmikuuta. Hyödynnä tätä laajentumiselle suotuisaa kosmista taustaa ja pyydä pientä (isoa?) korotusta.

Astrologin neuvoja

Joulukuussa olet jokseenkin optimistisessa mielentilassa, sillä elementit näyttävät salailevan onneasi ja menestystäsi. Hyödynnä tämä seurustellaksesi ympäröivän maailman kanssa. Käytä viehätysvoimaasi vietelläksesi ja vakuuttaessasi, mutta antamatta periksi kiusaukselle määrätä tavaramerkkisi (22.).

Työ

Kuukausihoroskooppisi osoittaa, että sinulla on kaikki tarvittava ammatillisen menestyksen saavuttamiseksi! Merkurius tekee sinusta vahvan sisältä, edustat mielipidettäsi luottavaisesti ja vakuuttavasti. Se tekee vaikutuksen. On täysin mahdollista, että sinulle annetaan enemmän vastuuta. Hallitset nämä loistavasti.

Onnea

Rakkauselämäsi hidastuu joulukuun 16. päivään, jonka jälkeen asiat kiihtyvät, joudut pysymään ajan mukana. Joskus raskas arki vaihtuu peräkkäin uutuuksiin. Rakkaussektori on rikas, ajanjakso on hyödyllinen, tunteet kasvavat, projektit toteutuvat. Lähestyt kuukautta halullasi päästä eroon tottumuksista.

Rakkaus

Erittäin vahva sinulle tämä joulukuu, eikä vain siksi, että Venus ja Merkurius ovat merkkissäsi, vaan koska kuun alun taivas valaistuu 8. päivänä kuunpimennyksellä Härässä, joka seitsemännessä talossasi ( suhteet), se saa aikaan suuria muutoksia rakkauselämässäsi. Tietenkin se, miten nämä muutokset tapahtuvat, riippuu lähinnä henkilökohtaisesta tilanteestasi. Mikään yleinen horoskooppi, olipa se kuinka luotettava tahansa, ei voi olla sama kaikille. Monille merkistä syntyneille on kuitenkin yhteistä tarve varmistaa siteiden johdonmukaisuus. Monet Skorpionit saattavat päättää lopettaa suhteen, joka ei ole toiminut pitkään aikaan, tai ehkä tehdä tärkeän vertailun tarkastellakseen dynamiikkaa toimiakseen paremmin parina. Eräänlainen tarkasteluprosessi, joka saattaa saada monet teistä kyseenalaistamaan emotionaalisia suhteita, jotka osoittautuvat epäjohdonmukaisiksi, pettymyksiksi tai vilpittömiksi. Tai yksinkertaisesti harkitsemaan uudelleen tapaansa käsitellä toisiaan. Joulukuun (mutta myös tulevien kuukausien) suosituimpien teemojen joukossa on myös läheisyys (kuinka kykenen olemaan intiimi toisen kanssa?), seksuaalisuus (kuinka paljon tiedän, kuinka hemmotella ja päästää mennä seksuaaliselle ja psyykkiselle tasolle?), siitä, miten kumppanin kanssa jaetut resurssit voivat vaikuttaa suhdetta. Mars pysyy kahdeksannessa talossasi maaliskuuhun 2024 asti ja taaksepäin asennossa tammikuun puoliväliin asti. Kun Mars tulee kahdeksannen talon valtakuntaan, pienet tärähdykset ovat väistämättömiä. Jopa raha-aiheesta voi tulla tärkeä keskustelunaihe, varsinkin jos kumppanilla on yhteistä omaisuutta. Todellisuudessa kiistakysymys ei välttämättä ole itse taloudellinen kysymys, vaan vallan hallinta parin sisällä. Riippumatta kyseessä olevasta aiheesta (seksuaalisuus, läheisyys tai raha), todellinen solmu voi siis koskea parisuhteen epätasapainoa, jonka jälkeen voit muuttaa suhdettasi merkittävästi ja elää sitä täyttävämmin. Keholla ei ole loputonta voimaa. Se toimii rytmeissä, voimapareissa, biomekaanisissa trendeissä, energiasuhteissa, psyykkisen trendin hyvässä ylläpidossa. . Yritä latautua viettämällä aikaa metsässä. Ota hyvä kontakti veteen – muun muassa horoskooppielementtiisi – puhdista raajasi ja kuvittele puhdistavasi ajatuksiasi, vaikka käyt suihkussa. Kuuntele musiikkia harjoittelun aikana, sen avulla voit löytää oikean työnnön ja harjoitella mielelläsi, mikä on sinulle perustekijä. Puhdista myös ajatuksesi ja yritä noudattaa ruokavaliota, joka pitää sinut hetken poissa erilaisista ylilyönneistä.

Raha

Joulukuun alussa Skorpionit eivät lepää hetkeäkään, sillä vääjäämätön energia ruokkii heitä koko ajan. Tässä kuussa sinun pitäisi päästää irti kaikesta, mikä häiritsee sinua ja viettää vain hauskaa perheesi kanssa. Joulu on parasta aika vahvistaa suhteita perheesi kanssa, joten älä anna tämän mahdollisuuden mennä ohi. Rauhoita levoton mielesi ja keskity sisäiseen rauhaan. Tämä on hyväksi sinulle ja myös ympärilläsi oleville ihmisille. Joulukuun lopussa joulun tunnelma vie sinut mukanaan ja nautit rauhallisesta lomasta läheisten kanssa.Olet levoton vuoden viimeisen kuukauden aikana. Marsilla on merkittävä vaikutus sinuun. Toisaalta, sinulla ei ole motivaatiota, ja toisaalta, koska liiallinen tarve olla oikeassa hinnalla millä hyvänsä, voit olla suvaitsematon ja itsekkyyteen.Kun kyse on kumppanistasi, sinun tulee olla varovainen käyttäytymisesi suhteen. Vaikka yhden Scorpios voi tuntua luottavainen ja päinvastainen sukupuoli ei anna heidän yksin hetkeksi, otettu niistä voi osoittaa kateutta ja vaatia liioiteltu omistautumista kumppaninsa joulukuussa.

Tarkista myös

Post Image

Kuukauden horoskooppi Skorpioni toukokuu 2024

Tarkkaileva taistelija, ennakoiva ja empaattinen muita kohtaan Horoskooppi Skorpioni toukokuu 2024 – johtavien astrologien parhaat …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *