Kuukauden horoskooppi Skorpioni lokakuu 2024

Tarkkaileva taistelija, ennakoiva ja empaattinen muita kohtaan Horoskooppi Skorpioni lokakuu 2024 – johtavien astrologien parhaat ennusteet löydät täältä.

Terveys

Horoskooppiennusteet 2024 paljastaa, että tässä kuussa opit joogaa ja meditaatiota. Näin pidät mielenterveytesi erinomaisena. Ota yhteyttä korkeampaan itseesi ja saavuta rauha elämässäsi enemmän kuin koskaan ennen. Tässä kuussa kiinnität erityistä huomiota läheisesi terveyteen. Tee kaikkesi varmistaaksesi, että he pysyvät ajan tasalla lääkärin vastaanotoista. Auta heitä myös elämään terveellisiä elämäntapoja, jotka johtavat heille erinomaiseen henkiseen, henkiseen ja fyysiseen terveyteen. Horoskooppi Skorpioni lokakuu 2024 – ilmainen, tarkka, totuudenmukainen astrologinen ennuste lue tästä.

Perhe

Skorpioni 2024 -horoskooppiennusteet kehottavat sinua olemaan kärsivällinen rakkaittesi kanssa. Kuuntele heitä ja varmista, että annat heille oikeat ratkaisut heidän ongelmiinsa. Sinun tehtäväsi on varmistaa, että perheesi on ehjä ja hyvässä kunnossa. Yhtenäisyys, onnellisuus ja rauha ovat tärkeitä perhe-elämässäsi, ja kaikki tämä on mahdollista tässä kuussa. Olet työskennellyt kovasti saman asian parissa, ja pian voit nauttia työsi hedelmistä. Horoskooppi Skorpioni lokakuu 2024 – saat henkilökohtaisen ennustuksesi astrologilta täältä.

Ura

Skorpioni: Viime kuusta lähtien sinulla on ollut aikaa miettiä, mitä sinulle on ehdotettu. Tässä kuussa päätös on sinun, koska Mars saapuu merkkiisi 13. päivänä. Skorpioni, sinulla on valinta! Joko käytät tätä energiaa hyödyksesi tai käännät sen itseäsi vastaan. Joten jos todella haluat asioiden menevän oikein, nyt on aika yhdistää intuitiosi kokemukseesi. Näin toimimalla päätät tähän legendaan, joka valloittaa sinut. Taloudellisella puolella, vaikka kuun loppu on taattu, vapaa-aika vähenee, ellet päätä muuttaa asioiden kulkua.

Suhteet

Skorpioni: Menneisyyden murheilla on valitettava taipumus nousta pintaan. Vaihda puheenaihetta saadaksesi rauhan! Osoita myös, että välität toisesta puoliskostasi. Tee iloisia aloitteita. Näin tehdessäsi suhteesi saa takaisin harmonian.

Rahoittaa

Tulosi ovat luultavasti kasvaneet, jos olet ylennetty, muuttanut asemaasi tai korottanut arvoasi toukokuun jälkeen. Jos ei? Sinulla on 28. päivään asti aikaa pyytää korotusta!

Astrologin neuvoja

Kuukausi, joka herättää sen sijaan pohdiskelun ajan, jopa kosmisen vedon kuin mehupurskeen? Vähemmän intensiivinen ilmapiiri, mutta sellainen, joka valmistaa sinua tulevaan? Venus saapuu lisäämään säteilyäsi 23. päivästä alkaen. Sama koskee aurinkoa, joka aloittaa uuden itseilmaisun syklin syntymäpäivänäsi!

Työ

Mercuryn ansiosta asiat todennäköisesti elpyvät uudelleen taloudellisesti tai ammatillisesti lokakuussa. Tämä ei tarkoita, että paahdetut kyyhkyset lentävät suuhusi, mutta on olemassa hyviä mahdollisuuksia, jotka auttavat sinua eteenpäin. Myös kollegoilta kannattaa ottaa vastaan ​​ideoita ja vinkkejä.

Onnea

Avoimuutesi antaa sinun vapauttaa itsesi emotionaalisesti. Sinun tarvitsee vain löytää oikea henkilö ja sydämesi sykkii hetkessä. Marraskuu tuo sinulle tyydytystä rakkaudessa, mutta myös kaikenlaisia ​​vastauksia. Kun annat vaistosi ohjata sinua, saat itseluottamusta. Työskentelet hyvän huumorin levittämiseksi.

Rakkaus

Lokakuu: tärkeiden, erittäin tärkeiden muutosten kuukausi! Ne saa liikkeelle 25. päivän auringonpimennyksen, joka tapahtuu juuri Skorpionin merkissä. Auringonpimennys on uusi kuu, aurinko ja kuu ovat yhdessä, eli ne ovat samassa merkissä. On täydellinen aika jättää menneisyys taakseen ja uppoutua uudestisyntymisen energiaan. Ilmeisesti täällä emme kohtaa yksinkertaista uutta kuuta, vaan pimennystä, toisin sanoen, että Kuu peittää Auringon muutaman minuutin ajan peittäen sen. Se on erityinen ja siksi erityisen merkittävä tapahtuma, joka ei jää huomaamatta, varsinkin jos sinulla on planeettoja merkkisi ensimmäisellä vuosikymmenellä. Itse asiassa ensimmäisiin vuosikymmeniin vaikuttaa eniten pimennys, että seuraavien viikkojen aikana heillä on mahdollisuus kokea syvällinen muutos, ei vain heidän identiteettinsä suhteen, joka voidaan uudistaa lähes katarstisella tavalla, vaan myös sentimentaalisella alalla, koska Venus on täydellisessä yhteydessä aurinko ja kuu. Odota siksi väistämätöntä ja muista, että tämän hetken ja muutaman seuraavan viikon välillä saatat yhtäkkiä siirtyä uuteen vaiheeseen elämässäsi, etenkin ihmissuhteissasi. Rakkaus ensisilmäyksellä ja äkilliset vetovoimat voivat muuttaa elämääsi merkittävästi, ei vain jos olet sinkku, vaan myös jos elät parisuhteessa ilman kiillotusta tai paatosuutta. Ne, jotka ovat onnellisesti parisuhteessa, voivat toisaalta päättää ottaa askeleen ja miksi ei laajentaa perhettä. Jupiter auttaa myös muutosprosessia palaten Kaloihin 29. merkki, joka suosii sinua. Se on todellinen jumalan lahja, varsinkin 20.-21.11. syntyneille. Jos olet viime aikoina ollut hieman masentunut, voit saada takaisin itseluottamuksen, perspektiivin tai avata mielesi uusille ratkaisuille. Tämä Jupiterin kulku edustaa sitä arvokasta apua, sitä pientä onnenpotkua, jota joskus todella tarvitset ja joka monissa tapauksissa saattaa ilmetä romanttisen kohtaamisen, suhteen virallistamisen, toisen mahdollisuuden kautta. Planeetta pysyy Kaloissa joulukuun 20. päivään asti (sen jälkeen se palaa Oinaan), mikä on tilaisuus saada kaikki irti ja käynnistää elämäsi uudelleen niillä aloilla, joilla olet kokenut pysähdyksen tai tyytymättömyyttä. töissä, kauttakulku osoittautuu erittäin hyödylliseksi elävöittäessä sydäntäsi lähellä olevia muutoksia ja projekteja. Pystyt toteuttamaan aikomuksesi suuremman itseluottamuksen ansiosta ja saavuttamaan sen tyytyväisyyden, jota olet jahdannut pitkään. Se, mitä voit hallita, on ateriasuunnitelmassa ja harjoitustavoitteessa, jonka haluat määrittää. Jos esimerkiksi juokset tai pidät juoksemisesta, saatat päättää ottaa toisenlaisen lämmittely- tai voimaohjelman sisällyttääksesi valmistautumiseen. Millä ei valitettavasti ole mitään tekemistä sen kanssa, mikä on hallinnassasi, ovat työn esteet, väsymys, odottamattomuus, muiden epätarkkuudet, työsi devalvoituminen tai eleesi tunteellisella rintamalla.

Raha

Lokakuussa Skorpioni on täynnä empatiaa ja heillä on uskomattomat viestintätaidot. Ystäviesi ongelmien ymmärtäminen on vahvuutesi, joten ihmiset ympärilläsi tuntevat tukesi ja pyytävät sinulta apua, jos he tarvitsevat sitä. Lisäksi vaikutat hyvin rauhalliselta ja tasapainoiselta, mikä auttaa sinua sekä töissä että yksityiselämässäsi. Tänä aikana et tunne oloasi stressaantuneeksi, joten sinun ei tarvitse pelätä ottaa vastaan mitään haastetta, joka tulee vastaan. Voit hyödyntää erinomaisia viestintätaitojasi opiskelemalla ja harjoittelemalla uusia kieliä, koska sinun on nyt erittäin helppo oppia niitä.Voit yksinkertaisesti erottua työssä. Voit saada mitä haluat. Aurinko antaa sinulle tarvitsemasi voiman, ja se antaa sinulle mahdollisuuden saavuttaa asioita, joita et ole koskaan ajatellut mahdollista.Lisäksi tämä tähti tarjoaa Scorpiosille energiaa ja terveyttä. Tunnet todennäköisesti täynnä elämää ja tavallista tärkeämpää. Ongelmia voi kuitenkin esiintyä Scorpiosille, joilla on eturauhasen terveysongelmia. Vakava sairaus saattaa tulla esiin.

Tarkista myös

Post Image

Kuukauden horoskooppi Skorpioni kesäkuu 2024

Tarkkaileva taistelija, ennakoiva ja empaattinen muita kohtaan Horoskooppi Skorpioni kesäkuu 2024 – johtavien astrologien parhaat …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *