Kuukauden horoskooppi Skorpioni marraskuu 2024

Tarkkaileva taistelija, ennakoiva ja empaattinen muita kohtaan Horoskooppi Skorpioni marraskuu 2024 – johtavien astrologien parhaat ennusteet löydät täältä.

Terveys

Kuukausittaiset horoskooppiennusteet vuodelle 2024 kehottavat sinua luopumaan keinotekoisista sokereista tässä kuussa. Terveytesi on herkkä, eikä sinun tarvitse pahentaa sitä. Ole varovainen niiden asioiden kanssa, joita päästät kehoosi. Saat vain yhden ruumiin elämäsi aikana; siksi sinun on pidettävä hyvää huolta samasta. Jotta voit olla tuottava, sinun on varmistettava, että saat tarpeeksi lepoa. Nuku suositeltuja tunteja ja keskity aina mielenrauhan saavuttamiseen. Mikään elämässä ei tule helposti, mukaan lukien hyvä terveys. Suojaa siis terveytesi kaikella mitä sinulla on. Horoskooppi Skorpioni marraskuu 2024 – ilmainen, tarkka, totuudenmukainen astrologinen ennuste lue tästä.

Perhe

Tässä kuussa Skorpionimiesten on tehostettava peliään lasten kasvattamisessa. Heidän tulee olla valmiita käsittelemään konflikteja ja erimielisyyksiä, jotka liittyvät lapsen tai lasten kurin opettamiseen. Skorpioni 2024 Astrologiaennuste lupaa tuoreille aviopareille, että tämä on paras aika alkaa ajatella raskaaksi tulemista. Mitään suurta ei tapahdu, mikä estäisi sinua ajattelemasta perheen laajentamista. Vauva on loistava lisä perheellesi. Horoskooppi Skorpioni marraskuu 2024 – saat henkilökohtaisen ennustuksesi astrologilta täältä.

Ura

Skorpioni: Planetaariset tulvat ovat saaneet sinut olemaan kaupallisempi, ja tästä on ollut sinulle paljon hyötyä. Tässä kuussa, vaikka olet edelleen tässä liikkeessä, tulokset eivät ole yhtä vakuuttavia. Pahimpina päivinä sinusta tuntuu kuin tuottaisit vain iskuja vedessä. Voit olla varma, että tässä kuussa ei ole ilmoitettu sinulle mitään hälyttävää. Toisaalta, ehkä voisit käyttää tilaisuutta hyväkseen ja laskea jalkasi toipuaksesi. Mitä mieltä olette siitä? Taloudellisesta näkökulmasta tällä alalla ei mene niin hyvin. Niität kovan työsi palkinnot. Sinun pitäisi olla ylpeä itsestäsi.

Suhteet

Skorpioni: Romanttisen uudistumisen aika on tullut, parina uit onnellisuudessa; kumppanisi kiinnittää paljon huomiota vain tyydyttääkseen sinua. Pariskuntasi on syntynyt uudelleen toisen kerran. Innostut hullussa kilpailussa rakkaudesta. Sellaista se katkera on.

Rahoittaa

Taitojasi arvostetaan, tunnustetaan ja luultavasti palkitaan niiden todellisen arvon mukaan. Jos näin ei ole, älä epäröi vaatia velkasi. Varsinkin 16. ja 24. päivän välillä, jolloin Venus korottaa kykyäsi asettaa itsesi eteenpäin ja arvostaa!

Astrologin neuvoja

Elementit ovat olleet jonkin verran mukana keväästä lähtien. Kehittyy ilmapiirissä, joka miellyttää sinua ja antaa sinun ilmaista toiveesi ja nähdä ne tyytyväisinä (ainakin osittain)! Tässä kuussa mikään ei voi muuttaa tätä iloista ilmapiiriä, joka kutsuu sinut surffaamaan elämän mahdollisessa ja miellyttävässä keveydessä!

Työ

Rakas Skorpioni, marraskuussa löydät aina ihmisiä, jotka ovat samalla aaltopituudella ja saavat sinut kiinnostumaan jännittävistä tiedon alueista. Saturnus kuitenkin neuvoo olemaan takertumatta innostukseen. Pidä silmällä aikatauluasi ja mieti myös yksityisiä sitoumuksiasi.

Onnea

Avoimuutesi antaa sinun vapauttaa itsesi emotionaalisesti. Sinun tarvitsee vain löytää oikea henkilö ja sydämesi sykkii hetkessä. Marraskuu tuo sinulle tyydytystä rakkaudessa, mutta myös kaikenlaisia ​​vastauksia. Kun annat vaistosi ohjata sinua, saat itseluottamusta. Työskentelet hyvän huumorin levittämiseksi.

Rakkaus

Erittäin vahva sinulle tämä marraskuun kuukausi, eikä vain siksi, että Venus ja Merkurius ovat merkkissäsi, vaan koska kuun alun taivas valaistuu 8. päivänä kuunpimennyksellä Härässä, joka seitsemännessä talossasi ( suhteet), se saa aikaan suuria muutoksia rakkauselämässäsi. Tietenkin se, miten nämä muutokset tapahtuvat, riippuu lähinnä henkilökohtaisesta tilanteestasi. Mikään yleinen horoskooppi, olipa se kuinka luotettava tahansa, ei voi olla sama kaikille. Monille merkistä syntyneille on kuitenkin yhteistä tarve varmistaa siteiden johdonmukaisuus. Monet Skorpionit saattavat päättää lopettaa suhteen, joka ei ole toiminut pitkään aikaan, tai ehkä tehdä tärkeän vertailun tarkastellakseen dynamiikkaa toimiakseen paremmin parina. Eräänlainen tarkasteluprosessi, joka saattaa saada monet teistä kyseenalaistamaan emotionaalisia suhteita, jotka osoittautuvat epäjohdonmukaisiksi, pettymyksiksi tai vilpittömiksi. Tai yksinkertaisesti harkitsemaan uudelleen tapaansa käsitellä toisiaan. Marraskuun (mutta myös tulevien kuukausien) suosituimpien teemojen joukossa on myös läheisyys (kuinka kykenen olemaan intiimi toisen kanssa?), seksuaalisuus (kuinka paljon osaan hemmotella ja päästää mennä seksuaaliselle ja psyykkiselle tasolle?), siitä, miten kumppanin kanssa jaetut resurssit voivat vaikuttaa suhdetta. Mars pysyy kahdeksannessa talossasi maaliskuuhun 2024 asti ja taaksepäin asennossa tammikuun puoliväliin asti. Kun Mars tulee kahdeksannen talon valtakuntaan, pienet tärähdykset ovat väistämättömiä. Jopa raha-aiheesta voi tulla tärkeä keskustelunaihe, varsinkin jos kumppanilla on yhteistä omaisuutta. Todellisuudessa kiistakysymys ei välttämättä ole itse taloudellinen kysymys, vaan vallan hallinta parin sisällä. Riippumatta kyseessä olevasta aiheesta (seksuaalisuus, läheisyys tai raha), todellinen solmu voi siis koskea parisuhteen epätasapainoa, jonka jälkeen voit muuttaa suhdettasi merkittävästi ja elää sitä täyttävämmin. Keholla ei ole loputonta voimaa. Se toimii rytmeissä, voimapareissa, biomekaanisissa trendeissä, energiasuhteissa, psyykkisen trendin hyvässä ylläpidossa. . Yritä latautua viettämällä aikaa metsässä. Ota hyvä kontakti veteen – muun muassa horoskooppielementtiisi – puhdista raajasi ja kuvittele puhdistavasi ajatuksiasi, vaikka käyt suihkussa. Kuuntele musiikkia harjoittelun aikana, sen avulla voit löytää oikean työnnön ja harjoitella mielelläsi, mikä on sinulle perustekijä. Puhdista myös ajatuksesi ja yritä noudattaa ruokavaliota, joka pitää sinut hetken poissa erilaisista ylilyönneistä.

Raha

Marraskuu tuo esiin Skorpionien älyllisen puolen ja he kaipaavat tietoa. Älä odota itseltäsi mitään fyysisen toiminnan osalta tässä kuussa; retoriikassa saattaisit kuitenkin onnistua. Muistisi on myös erittäin hyvä, joten voit yhdistää sen opiskellaksesi jotain melko haastavaa. Tänä aikana sinulla on kyky omaksua paljon tietoa. Sinulla on taipumusta syödä liikaa tässä kuussa, joten sinun pitäisi hillitä itseäsi hieman. Muussa tapauksessa sinulla saattaa olla ongelmia ruoansulatuksen kanssa.Sinulla ei ole huumorintajua marraskuussa, ja viihdytät muita, joilla on paljon hauskoja tarinoita ja kokemuksia. Elohopea on syy siihen, miksi puhetaitosi ovat erinomaiset, ja kommunikoit hyvin. Toisaalta, joissakin tilanteissa, saatat olla liian vilpitön ja kyyninen.Joka tapauksessa tämä aika on täydellinen opiskeluun ja tiedon hankkimiseen. Olet hyvin keskittynyt, ja mielesi on väsymätön. Tutkit todennäköisesti monia epätavallisia aiheita, kuten sukupuoli tai esoteerisuus ja maailmankaikkeus.

Tarkista myös

Post Image

Kuukauden horoskooppi Skorpioni kesäkuu 2024

Tarkkaileva taistelija, ennakoiva ja empaattinen muita kohtaan Horoskooppi Skorpioni kesäkuu 2024 – johtavien astrologien parhaat …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *