Kuukauden horoskooppi Vaaka joulukuu 2024

Oikeudenmukainen, myötätuntoinen, harmoninen ja älykäs Horoskooppi Vaaka joulukuu 2024 – johtavien astrologien parhaat ennusteet löydät täältä.

Terveys

Terveellisten ruokavalintojen tekeminen voi tuntua vaikealta, varsinkin jos olet tottunut makeisiin ruokiin. Joulukuun 2024 horoskoopit Vaaka-horoskooppimerkille rohkaisevat sinua merkitsemään ruokapäiväkirjaasi ruoat, joita haluat syödä. Tämä auttaa sinua pysymään uusissa ruokavalioissa pitkään. Jos koet sen vaikeaksi, voit tehdä sen ystäväryhmän kanssa, joka motivoi sinua pysymään paikallaan. Lue kiinalainen horoskooppi 2024. Horoskooppi Vaaka joulukuu 2024 – ilmainen, tarkka, totuudenmukainen astrologinen ennuste lue tästä.

Perhe

Vuoden 2024 kuukausihoroskooppi muistuttaa, että perheenä tulisi käydä vuosittain lääkärintarkastuksissa. Tämä on yksi tapa ratkaista perheesi vaikeudet saada vauva. Jos mahdollista, voit ottaa yhteyttä perhelääkäriin, jolta perheesi voi aina silloin tällöin kääntyä. 2024 astrologia rohkaisee sinua pysymään vahvana raskauden aikana. On päiviä, jolloin sinusta tuntuu, että haluat luovuttaa siihen liittyvien vaikeuksien takia. Älä käytä tunteitasi tehdäksesi suuria päätöksiä elämässäsi. Ole aina tietoinen sitoutumisestasi avioliittoon erityisesti vuoden 2024 Merkuriuksen perääntymisen aikana. Horoskooppi Vaaka joulukuu 2024 – saat henkilökohtaisen ennustuksesi astrologilta täältä.

Ura

Vaaka: Tunnelma on edelleen rutiini. Jos sattumalta tulee tilaisuus, sen haitat ovat suuremmat kuin sen edut. Näissä olosuhteissa on mahdollista, että puret jarrujasi. Pahimpina päivinä masennus voi valtaa sinut. Vaaka! Sen sijaan, että keskittyisit siihen, mikä sinua vaivaa, katso kaikkia päivittäisen työelämän etuja. Tekemällä niin ymmärrät, että kehityksesi on oikealla tiellä. Taloudellisella puolella tilanne jatkuu mukavasti. Viisaus kuitenkin rohkaisee kiinnittämään huomiota kuluihisi, jos haluat saada kuukauden päätökseen ilman ongelmia.

Suhteet

Vaaka: Kumppanisi varmistaa, että pidät huolta itsestäsi, joten sinua rohkaistaan ​​toteuttamaan itsesi henkilökohtaisesti projektin, intohimon tai harrastuksen kautta. Jos odotat sitä, sinulla on se. Kuukauden edetessä suhteenne voimistuu, välillänne tunteet ovat vahvoja.

Rahoittaa

Jos Jupiter ei ole aiemmin (10. toukokuuta ja 28. lokakuuta välisenä aikana) edistänyt varallisuuttasi, hän auttaa sinua parantamaan tulojasi 20. joulukuuta ja 20. helmikuuta välisenä aikana.

Astrologin neuvoja

Tämä on kuukausi, jolloin olet täynnä hyvää tahtoa ja innokasta luoda lämmin tunnelma ympärillesi. Luota Venukseen (10. ja 18. päivän välillä) lämmittääksesi ilmapiiriä. Jupiter (20. päivästä lähtien) tuo sinut lähemmäksi muita ja osoittaa halusi tehdä yhteistyötä ja yhdistyä parhaaksi.

Työ

Jos asetat mielesi johonkin, tee se. Mars antaa sinulle paljon kestävyyttä joulukuussa, saavutat tavoitteesi ilman kiertoteitä ja olet myös erittäin ahkera. Se kunnioittaa sinua ja tekee sinut onnelliseksi. Voit hemmotella itseäsi mukavalla palkinnolla. Mercuryn ansiosta myös rahoituksen saralla voi tapahtua jotain, mm. B. pieni osa-aikainen työ, joka auttaa sinua hieman parantamaan kotitalouden budjettia.

Onnea

Olitpa parisuhteessa tai et, rakkaudessa etsit vakautta, se on välttämätöntä tasapainollesi. Olet tarkkaavainen ympärilläsi olevien ihmisten hyvinvoinnille ja olet aina valmis auttamaan heitä. Hyvät aikeesi palkitaan koko kuukauden ajan. Saat todisteita rakkaudesta. Suhteet ovat harmonisia, sinä kukoistat.

Rakkaus

Se on taivas, joka tasoittaa tietä tärkeille muutoksille joulukuussa, erityisesti talouden rintamalla. Tämän vahvistaa kuunpimennys Härässä 8. päivänä, joka asettaa painopisteen konkreettisiin ja tärkeisiin investointeihin, mutta korostaa (ottakaa huomioon!) myös odottamattomien ja odottamattomien menojen saapumista. Sinun on luultavasti oltava hieman varovainen ja valppaana, jotta et riskeeraa rahaa ja menetä rahaa. Se on jokseenkin arvaamaton energia, mutta se kantaa mukanaan suuren potentiaalin transformaatioon. Monille Vaakaille tämä uusi taivas voi merkitä käännekohtaa joissakin työneuvotteluissa tai luopua vanhasta tulolähteestä uuteen ja kannattavampaan. Uudet ansaintamahdollisuudet ovat nurkan takana, ja Jupiterin kuudennessa talossa 20. joulukuuta asti sinulla on myös mahdollisuus ottaa hoitaaksesi työprojekteja tai toimintoja, joita et ole päässyt toteuttamaan useiden takaiskujen ja epäsuotuisten olosuhteiden vuoksi. Aina Jupiter, 24. päivänä, alkaa suora liike, taivaallinen muutos, joka auttaa sinua pikkuhiljaa palauttamaan suuntatajun ja joka joulukuun lopusta alkaen myös osoittautuu ratkaisevaksi joidenkin pariin liittyvien valintojen suhteen. Pariskunnista puheen ollen, muista, että ensimmäisen kahden viikon aikana saatat joutua käsittelemään melko vaikeita asioita, joissa lapset tai raha voi olla keskeinen asia, varsinkin jos kumppanin kanssa on yhteistä omaisuutta. Juuri nämä pienet haasteet saavat sinut olettamaan uusia strategioita ansaitaksesi enemmän rahaa, ja mahdollisesti löytää ratkaisuja taloudelliseen tai perinnölliseen ongelmaan, joka on kestänyt jo jonkin aikaa. Uusia ärsykkeitä, ja selvästi vapauttavampia, tulee Venuksen ja Merkuriuksen kaksoiskierrosta Jousimiesessä, mikä voi toisen kahden viikon aikana edustaa matkaa, uutta tietoa, uutta seikkailua, jotain, joka saa sinut hymyilemään, katsomaan kaukaisuuteen. , lentää korkealle mielikuvituksesi kanssa . Katse tulevaisuuteen kirkkaammalla katseella. Nuku, se tekee sinulle hyvää ja tekee sinusta harmonisemman. Kiinnitä huomiota nivelihisi ja älä pelkää sanoa ei ystävillesi, jotka haluavat treenata, kun sinä et voi. Kiinnitä huomiota myös lepoon, olet sen ansainnut. Älä teeskentele onnea, jos et pidä siitä, äläkä pelkää näyttää itseäsi sellaisena kuin olet, vaikka ehkä pelaat vaikkapa tennistä, mutta et ole huippukunnossa. Muista hyvin, että itsellesi tilan ja ajan antaminen latautumiseen palvelee sekä mieltä että kehoa. Vihreä valo hierontaistuntojen tai kasvohoitojen vähentämiseen. Erittäin hyvä kaikki ne urheilulajit, jotka lisäävät hengitystä ja tekevät hengitystä. Älä mieti liikaa sitä, kuinka näet itsesi peilistä juuri nyt; kun olemme väsyneitä / ja kaikki on väärää. Pidä positiivinen mieli ja auta kehoa ajatusten läpi.

Raha

Joulukuussa Vaaka on sydämellinen ja vieraanvarainen. Nautit siitä, että voit tehdä jonkun onnelliseksi, joten voit nauttia joululahjojen ostamisesta ja juhlapyhiin valmistautumisesta. Miellyt myös romantiikkaan, jota kumppanisi on odottanut pitkään, joten kutsu hänet hemmotteluhoitoon tai illalliselle ja ottakaa hetki vain itsellenne. Tänä aikana saattaa olla yllätyksiä tiedossa, joten pidä silmäsi auki ja ole avoin. Terveytesi on hyvä, joten voit nauttia täysin joululomasta.Kuukauden alusta lähtien joulun tunnelma imeytyy sinuun. Et ajattele mitään muuta kuin tulevia vapaapäiviä, joita vietät perhepiirissä. Saatat olla huolissaan riitoja, joita voi esiintyä. Vaikka ne tapahtuvat, yrität pysyä positiivisena ja ratkaista ne diplomaattisella lähestymistavallasi.Joulukuun loppuun mennessä saatat tuntea melankoliaa ja ajatusta siitä, että toinen vuosi on kulunut. Älä huoli. Kuun vaikutus on vahva, ja astut uuteen vuoteen oikealla jalalla, joten unohda epäilyksesi ja nauti uudenvuodenaattona mahdollisimman paljon.

Tarkista myös

Post Image

Kuukauden horoskooppi Vaaka tammikuu 2024

Oikeudenmukainen, myötätuntoinen, harmoninen ja älykäs Horoskooppi Vaaka tammikuu 2024 – johtavien astrologien parhaat ennusteet löydät …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *