Kuukauden horoskooppi Vaaka marraskuu 2024

Oikeudenmukainen, myötätuntoinen, harmoninen ja älykäs Horoskooppi Vaaka marraskuu 2024 – johtavien astrologien parhaat ennusteet löydät täältä.

Terveys

Fyysinen ja henkinen terveytesi on tässä kuussa erinomainen, koska tähdet ovat linjassa sinun eduksesi. Sinun on kuitenkin työstettävä henkistä terveyttäsi. Hengellisyydelläsi on paljon merkitystä, ja sinun on varmistettava, että etsit henkistä valaistumista. Marraskuun astrologian ennusteet vuodelle 2024 kutsuvat sinua opettamaan itsellesi meditaation taiteen. Mielenrauhalla ja korkeamman itsesi ymmärtämisellä pystyt kulkemaan oikeaa henkistä polkua. Horoskooppi Vaaka marraskuu 2024 – ilmainen, tarkka, totuudenmukainen astrologinen ennuste lue tästä.

Perhe

Vuosittaiset ennusteet vuodelle 2024 haluavat sinun tietävän, että perheesi on sinulle tärkeä. Tässä kuussa arvostat rakkaitasi siitä, että he ovat aina tukenasi. He eivät koskaan poistu puoleltasi niin kauan kuin tarvitset niitä. Perheen perustavien ihmisten on oltava hyvin valmistautuneita toivottamaan vauva tervetulleeksi elämäänsä. Vanhemmilta pariskunnilta kannattaa hakea ohjausta, miten selviytyä tilanteesta ilman rasitusta. Horoskooppi Vaaka marraskuu 2024 – saat henkilökohtaisen ennustuksesi astrologilta täältä.

Ura

Vaaka: Euforian jakson jälkeen rutiini rauhoittuu jälleen. Aluksi se saattaa tuntua rauhoittavalta, mutta pitkällä aikavälillä siitä voi tulla tylsää. Älä luule, että valmentaja on muuttunut kurpitsaksi, koska siitä ei ole kyse. Tarjotut mahdollisuudet eivät olleet mikään harha. He palaavat luoksesi tässä kuussa. Vähemmän näyttävällä tavalla kyllä, mutta voit silti käyttää kykyjäsi ja näyttää, mihin pystyt. Taloudellisella puolella, vaikka et ole kiinnostunut tästä sektorista sen enempää, kun alat alalle, osoittautut erittäin taitavaksi hamstraamisessa.

Suhteet

Vaaka: Rakkautesi taivas on kirkas, unohda epäilykset ja epävarmuustekijät; rakkaus saa sinut kävelemään ennen kuin katuu, että et ole vastannut puheluun myönteisesti. Omalta osaltasi kumppanisi moninkertaistaa ponnistelunsa; hän viettelee sinut, ilmentyy vastineeksi odotuksistasi.

Rahoittaa

Jupiter on ollut puolellasi 10. toukokuuta ja 28. lokakuuta välisenä aikana ja on auttanut parantamaan asemaasi ja tulojasi. Jos sopimuksia on vielä viimeistelemättä, käytä rohkeuttasi tehdäksesi ne eduksesi!

Astrologin neuvoja

Venuksen tulisi säilyttää melko epätoivoinen mielentila (16. ja 24. päivän välillä). Kaukana sinulla on se, että ketään ärsytät! Haluat sen sijaan kaikkien rakastavan sinua, arvostavan sinua ja haluavan jakaa hyviä hetkiä kanssasi! Hyödynnä tämän hetken suhteellisen kevyttä mielialaasi ylläpitääksesi tai parantaaksesi parisuhdeelämääsi!

Työ

Tärkeissä keskusteluissa et anna itsesi hämmentyä niin helposti, Powerplanet Marsin ansiosta näytät rohkeasti näkökulmasi ja pystyt siten myös varaamaan yhden tai toisen menestyksen. Mutta mitään ei voi pakottaa. pysy rauhallisena Olisi sääli, jos et kuunnellut Mercurya marraskuun puolivälistä lähtien. Töissä voi jäädä paljon väliin. Ole spontaani ja avaa itsesi uusille prosesseille. Tämä tekee rikastavasta kokemuksesta.

Onnea

Kaikki on yksinkertaista ja helppoa, mutta silti etsit pientä petoa. Rakkaussuhteesi muuttuvat monimutkaisiksi sillä hetkellä, kun et anna itsestäsi. Rakastamme sinua sellaisena kuin olet, jokaisessa on puutteita. Asioiden asettaminen perspektiiviin antaa sinun elää suhteitasi ilman epäonnistumisen pelkoa. Päästä irti!

Rakkaus

Se on taivas, joka tasoittaa tietä tärkeille muutoksille marraskuussa, erityisesti talouden rintamalla. Tämän vahvistaa kuunpimennys Härässä 8. päivänä, joka asettaa painopisteen konkreettisiin ja tärkeisiin investointeihin, mutta joka myös korostaa (ottakaa huomioon!) odottamattomien ja odottamattomien menojen saapuminen. Sinun on luultavasti oltava hieman varovainen ja valppaana, jotta et riskeeraa rahaa ja menetä rahaa. Se on jokseenkin arvaamaton energia, mutta se kantaa mukanaan suuren potentiaalin transformaatioon. Monille Vaakaille tämä uusi taivas voi merkitä käännekohtaa työneuvotteluissa tai luopua vanhasta tulolähteestä uuteen ja kannattavampaan. Uudet ansaintamahdollisuudet ovat nurkan takana, ja Jupiterin kuudennessa talossa 20. joulukuuta asti sinulla on myös mahdollisuus ottaa hoitaaksesi työprojekteja tai toimintoja, joita et ole päässyt toteuttamaan useiden takaiskujen ja epäsuotuisten olosuhteiden vuoksi. Aina Jupiter, 24. päivänä, alkaa suora liike, taivaallinen muutos, joka auttaa sinua pikkuhiljaa palauttamaan suuntatajun ja joka joulukuun lopusta alkaen myös osoittautuu ratkaisevaksi joidenkin pariin liittyvien valintojen suhteen. Pariskunnista puheen ollen, muista, että ensimmäisen kahden viikon aikana saatat joutua käsittelemään melko vaikeita asioita, joissa lapset tai raha voi olla keskeinen asia, varsinkin jos kumppanin kanssa on yhteistä omaisuutta. Juuri nämä pienet haasteet saavat sinut olettamaan uusia strategioita ansaitaksesi enemmän rahaa, ja mahdollisesti löytää ratkaisuja taloudelliseen tai perinnölliseen ongelmaan, joka on kestänyt jo jonkin aikaa. Uusia ärsykkeitä, ja selvästi vapauttavampia, tulee Venuksen ja Merkuriuksen kaksoiskierrosta Jousimiesessä, mikä voi toisen kahden viikon aikana edustaa matkaa, uutta tietoa, uutta seikkailua, jotain, joka saa sinut hymyilemään, katsomaan kaukaisuuteen. , lentää korkealle mielikuvituksesi kanssa . Katse tulevaisuuteen kirkkaammalla katseella. Nuku, se tekee sinulle hyvää ja tekee sinusta harmonisemman. Kiinnitä huomiota nivelihisi ja älä pelkää sanoa ei ystävillesi, jotka haluavat treenata, kun sinä et voi. Kiinnitä huomiota myös lepoon, olet sen ansainnut. Älä teeskentele onnea, jos et pidä siitä, äläkä pelkää näyttää itseäsi sellaisena kuin olet, vaikka ehkä pelaat vaikkapa tennistä, mutta et ole huippukunnossa. Muista hyvin, että antaa itsellesi tilaa ja aikaa latautua on yhtä paljon mielelle kuin keholle. Vihreä valo hierontaistuntojen tai kasvohoitojen vähentämiseen. Erittäin hyvä kaikki ne urheilulajit, jotka lisäävät hengitystä ja tekevät hengitystä. Älä aseta liikaa painoa siihen, miten näet itsesi peilistä juuri nyt; kun olemme väsyneitä / ja kaikki on väärää. Pidä positiivinen mieli ja auta kehoa ajatusten läpi.

Raha

Marraskuu herättää Vaa’assa oikeudenmukaisuuden tunteen ja kyvyn vaikuttaa ympäristöön. Tässä kuussa löydät itsesi tilanteista, joita on käsiteltävä rationaalisella mielellä ja järkevästi, mikä on helppoa sinulle ja pomollesi töissä ja kollegat arvostavat sitä. Mitä rakkauselämääsi tulee, olet täysin rehellinen kumppanillesi tänä aikana, mikä vaikuttaa positiivisesti suhteeseenne ja siirrytte vielä askeleen pidemmälle. Ole vain varovainen sanoissasi, jottet tietämättäsi satuta ympäristöäsi.Elohopea vaikuttaa eniten Librasiin, jotta he tuntevat olonsa täysin rauhallisiksi ja rauhallisiksi. Voit ratkaista kaikki konfliktit helposti, ja kaikki mukana olevat ovat erittäin kiitollisia. Tämän ansiosta auktoriteettisi on vahvempi, ja he pitävät sinua mentorina, joka voi aina neuvoa heitä.Lisäksi tunnet tarvetta tunnustamiseen. Pomo arvostaa ominaisuuksiasi; hän tarvitsee vain aikaa. Hänen ajatuksensa yllättävät sinut varmasti, ja lopulta tiedät, että oli syytä olla kärsivällinen.

Tarkista myös

Post Image

Kuukauden horoskooppi Vaaka tammikuu 2024

Oikeudenmukainen, myötätuntoinen, harmoninen ja älykäs Horoskooppi Vaaka tammikuu 2024 – johtavien astrologien parhaat ennusteet löydät …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *