Kuukauden horoskooppi Vaaka tammikuu 2024

Oikeudenmukainen, myötätuntoinen, harmoninen ja älykäs Horoskooppi Vaaka tammikuu 2024 – johtavien astrologien parhaat ennusteet löydät täältä.

Terveys

Tammikuun 2024 kuukausihoroskooppi ennustaa hyvää terveyttä kaikille Vaaka-ihmisille. Auttaisi, jos huolehtisit terveydestäsi olemalla varovainen syömisesi ja juomasi suhteen. Säännölliset harjoitukset auttavat sinua rakentamaan vahvan immuunijärjestelmän, joka taistelee sairauksia vastaan. Horoskooppi Vaaka tammikuu 2024 – ilmainen, tarkka, totuudenmukainen astrologinen ennuste lue tästä.

Perhe

Vaakahoroskooppi tammikuulle 2024 ennustaa harmoniaa, rakkautta, ystävällisyyttä ja ystävyyttä läheisten ja kaukaisten perheenjäsenten kesken. Olet välittäjänä kahden perheenjäsenen välillä, jotka eivät näe silmästä silmään. Tunnelma on nyt rauhallinen, ja kaikki ovat halukkaita kuuntelemaan toista vuoden 2024 Merkuriuksen retrogradissa. Tammikuu 2024 aurinkomerkki tuo esiin sisäiset energiasi enemmän kuin koskaan ennen. Et enää kiistellä varallisuudesta perheesi kanssa. Lapsesi kasvavat yhdessä onnellisina sukupuolestaan ​​riippumatta. Rauhallinen ympäristö tuo lastenne parhaat puolet esiin. Horoskooppi Vaaka tammikuu 2024 – saat henkilökohtaisen ennustuksesi astrologilta täältä.

Ura

Vaaka: Vaikka pomosi, kollegasi tai asiakkaasi vaikuttavat hieman liian vaativilta, voit paremmin. Parhaina päivinä ylität itsesi osoittamalla yllättävää ja ylevää kekseliäisyyttä. Jotkut saattavat kuitenkin painostaa sinua ja toiset voivat vastustaa aloitteitasi. Ota näissä olosuhteissa jokin etäisyys. Se antaa heille aikaa rauhoittua ja teet itsesi helpommin ymmärretyksi. Taloudellisella puolella puristamattomat kulut voivat kannustaa sinua lykkäämään ostoja. Älä ota tätä väistämättömänä, koska se on vain hetkellistä.

Suhteet

Vaaka: Kaurisin energiat takaavat rakkautesi pitkäikäisyyden. Valitettavasti se hautaa heidät tylsyyteen. Nyt on täydellinen aika katkaista rutiini! Vesimiehestä lähtevät energiat rohkaisevat sinua ja suosittelevat sitä!

Rahoittaa

Budjettisi on melko tasapainoinen, mutta saatat kompensoida tietyt turhautumisesi tekemällä impulsiivisia ostoksia, joita kadut nopeasti. Parasta on lykätä tärkeitä ostoksia järjestelmällisesti seuraavaan päivään. Nuku sen päälle ja katso, oliko se todella välttämätön kulu. Voit sijoittaa huolellisesti kodin kaunistamiseen, jotta se olisi mukavampi tai käytännöllisempi. Jos harkitset remonttia, ota ensin neuvoja ammattilaisilta. Muista, että sinulla on ystäviä, jotka luultavasti voisivat auttaa sinua ilman budjettiasi. Älä pelkää kohdella itseäsi, vaan pidä se järkevänä.

Astrologin neuvoja

Joulukuun lopusta lähtien Jupiter on suosinut laajentumistasi ja täyttymystäsi päivittäin. Voit hyötyä suotuisasta ilmastosta riippumatta siitä, onko ammatillinen ylennys tai parempi kommunikointi sinun ja läheistesi välillä. 20. päivästä lähtien Aurinko vahvistaa tämän taipumuksen ja antaa sinulle upean karisman.

Työ

Rakas Vaaka, Mars saattaa heikentää sinua hieman, mutta se on arvokas tilaisuus palauttaa suunta tulevaisuutta varten. Ota hetki ja mieti, mitä haluat jättää taaksesi. Ehkä se on päätös viettää enemmän aikaa omaan pelastukseen, mutta ehkä sinulle on myös tärkeää, ettet anna itseäsi käyttää hyväksi enää. Hyvä aika suunnata kohti uusia tavoitteita, uusia visioita!

Onnea

Päivän 4. ja 27. välillä Venus Vesimiehessä elävöittää rakkautesi sektoria täyttämällä sen kaikilla sen eduilla. Hän hälventää synkkyyttä nerokkailla ideoillaan. Tässä luovassa ja kekseliäässä mielentilassa rakkautesi tulevat ulos kivuistaan ​​ja eristyneisyydestään.

Rakkaus

Uuden vuoden alku näkee sinut hieman hämmentyneenä, varsinkin tunteellisella rintamalla. Venuksen taantuminen, joka alkoi 19. joulukuuta, johti vaiheeseen, joka oli täynnä epäilyksiä, ongelmia, toisia ajatuksia ja päättämättömyyttä. Lisäksi Venus on tullut näkökulmaan Pluton, alitajunnan planeetan, henkilökohtaisen muodonmuutoksen kanssa, suosien edelleen käynnissä olevaa itsetutkiskelutyötä. Monille Vaakaille tämä kulku voi tarkoittaa tärkeää tietoisuutta emotionaalisista tarpeistaan ​​ja intiimimmistä suhteistaan. Jos suhde osoittautuu liian pinnalliseksi tai monimutkaiseksi, saatat päättää lopettaa sen. Tässä vaiheessa etsit syvää, mukaansatempaavaa suhdetta sellaisen henkilön kanssa, joka haluaa olla vakava ja joka ei pelkää tulla mukaan. Sanomattakin selvää, että jos suhteesi sen sijaan osoittautuu vakaaksi tämän kautta, voit lujittaa sitä. Ja voit tehdä sen, kiitos myös paremman kyvyn olla yhteydessä toisiinsa. Kun Merkurius on aurinkoinen, kommunikaatiolla on erittäin tärkeä rooli suhteissasi suurimman osan kuukaudesta. Merkuriuksen avulla voit voittaa minkä tahansa emotionaalisen tai fyysisen etäisyyden, jonka parin ulkopuoliset tilanteet ovat luoneet. Lisäksi saat 24. päivään asti myös Marsin tuen, joka auttaa sinua kohtaamaan joitain Venuksen asettamia vaikeuksia suuremmalla karkeudella ja kekseliäisyydellä. Karkeutta ja määrätietoisuutta, joka seuraa sinua myös työssäsi, erityisesti uusien projektien luomiseen tähtäävien aloitteiden suhteen tai työnhaussa, jos sitä todella etsit. Monissa tapauksissa tammikuu voi tarkoittaa myös uuden urapolun alkua ja tarvetta hylätä tai väliaikaisesti syrjäyttää teistä, jotka tällä hetkellä tarjoavat vähän mahdollisuuksia. Padlassa voi olla myös joitain tärkeitä taloon liittyviä kuluja, kuten veroja, velkoja, asuntolainoja, jotka voisivat antaa sysäyksen etsiä uusia tulomuotoja, vaikka tilapäisiä, tuntea olonsa taloudellisesti turvallisemmaksi. Miksi liikettä tehdään? Oletko koskaan kysynyt itseltäsi tätä kysymystä? Liikkuminen vahvistaa sydäntä ja parantaa verenkiertoelimistöä, lisää myös keuhkojen kapasiteettia, auttaa laihduttamaan tai ylläpitämään ihannepainoa. Liikunta myös virkistää lihaksia, lisää sisäisiä resursseja, jotka ovat fyysisiä, mutta myös henkisiä ja psyykkisiä. Kun tunteet käyvät liian intensiivisiksi tai sitoutuminen uraan tai opiskeluun, kannattaa harkita tanssia, nyrkkeilyä tai fitboxia, hikoilua, pelaamista. Sinun tulisi harkita suurta empatiaasi ja auttaa sinua huuhtelemaan pois myrkkyjä terveellä ja iloisella tavalla hikoilemalla. Esimerkiksi vaikka lakanoiden alla…

Raha

Tammikuussa Vaaka osoittaa hyvin voimakkaita tunteita. Koet huomattavia mielialan vaihteluita ja tunteiden selvittäminen vie jonkin aikaa. Voi tuntua, että et tiedä, mitä todella haluat tehdä elämälläsi. Se häiritsee sinua ja alat eksyä tähän epävarmuuteen. Anna sen mennä ohi, äläkä tee hätiköityjä päätöksiä tänä aikana, joista syyttäisit itseäsi. Keskity mieluummin perheeseesi ja menkää yhdessä jonnekin luontoon, josta löydätte rauhan ja harmonian.Libras kokee monia muutoksia tammikuussa. Ota kaikki tunteesi hyvin vakavasti, mikä on valtava vaikutus, ja et enää voi sivuuttaa niitä, mikä johtuu pääasiassa Kuun vaikutus. Kun kyse on kumppanistasi, Vanhat vääryydet voivat tulla esiin. Sinun tulisi olla varovainen ja yrittää hallita tunteitasi ja olla mahdollisimman empaattinen. Muussa tapauksessa odottaa monia ristiriitoja.Jos olet väsynyt, pidä vain tauko ja rentoudu vähän. Sinun pitäisi miettiä päivittäisiä tottumuksiasi, yrittää nukkua enemmän, juoda yrttiteetä ja kuluttaa päivittäistä vitamiinien saantia.

Tarkista myös

Post Image

Kuukauden horoskooppi Vaaka heinäkuu 2024

Oikeudenmukainen, myötätuntoinen, harmoninen ja älykäs Horoskooppi Vaaka heinäkuu 2024 – johtavien astrologien parhaat ennusteet löydät …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *