Kuukauden horoskooppi Vesimies tammikuu 2024

Sielukkaita ja romanttisia, herkkiä kokeilemaan Horoskooppi Vesimies tammikuu 2024 – johtavien astrologien parhaat ennusteet löydät täältä.

Terveys

Tammikuun 2024 horoskooppi Vesimiehen horoskooppimerkille ennustaa terveellisen elämän omaksumisen kotonasi. Pidä tapana avata kodin ikkunat päästäksesi raitista ilmaa kotiisi. Talo, jossa on suuret ikkunat, jotka päästävät auringonpaistetta sisälle, on myös hyväksi terveydelle. Vapaa ilmankierto saa talosi tuoksumaan raikkaalta. Horoskooppi Vesimies tammikuu 2024 – ilmainen, tarkka, totuudenmukainen astrologinen ennuste lue tästä.

Perhe

Vuoden 2024 kuukausihoroskooppi ennustaa uusien alkujen ajanjaksoa perheessäsi. Olette kokeneet paljon perheenä. Nyt on aika kohdella perheenjäseniäsi heidän ansaitsemallaan rakkaudella. Nyt kun kaikki on kunnossa, voit yrittää saada lapsen puolisosi kanssa. Nyt voit toteuttaa vuosittaisia ​​toiveitasi viedä perheesi lomalle. 2024 astrologia ennustaa onnistuneen raskauden perheessäsi. Anna puolisollesi hänen tarvitsemansa mielenrauha. Sinun pitäisi tietää syy jokaiseen hymyyn puolisosi elämässä. Horoskooppi Vesimies tammikuu 2024 – saat henkilökohtaisen ennustuksesi astrologilta täältä.

Ura

Vesimies: Jupiter tuo liikkeen ja toiminnan takaisin toimintaasi. Se saa sinut haluamaan luoda ja aloittaa. Sinusta tuntuu, että odotat vähemmän. Tunnet asioiden ratkeavan nopeammin. Työsi on vähemmän työlästä ja nautinnollisempaa. Onni ei koskaan tule yksin; mielenkiintoisia ehdotuksia voisi tehdä. Jos siltä tuntuu, voit tarttua siihen lennossa. Taloudellisella puolella hyödynnä tämä ajanjakso hyvien päätösten tekemiseen. Päivitä tilisi ja määritä budjetti. Se ei ehkä ole hauskaa, mutta siitä on hyötyä tänä vuonna.

Suhteet

Vesimies: Tässä kuussa tunnet halun ja elintärkeän tarpeen muuttaa mieltäsi, ja se on hyvä. Älä kuitenkaan poikkea, jos projektisi tai ideasi kohtaavat takaiskuja. Hyväksy ne ja kaikki järjestyy.

Rahoittaa

Jupiter on juuri saapunut taloudellesi varatulle alueelle. Todennäköisesti saat tammikuussa loistavia uutisia: resurssien laajentaminen on todennäköistä, olipa kyseessä palkankorotus, uhkapelivoitto (mutta pelaa järkevästi) tai jonkinlainen rahanpalautus. Tämä on tilaisuus hemmotella itseäsi ja olla antelias rakkaitasi kohtaan, mutta pysy kohtuullisena kulutuksessasi, jotta et menetä näiden erinomaisten vaikutteiden etua. Muista laittaa rahaa syrjään sadepäivää varten tai kysyä kannattavista ja turvallisista sijoituksista, sillä kiinteistöt kannattavat kovasti koko Kauris-järistystä.

Astrologin neuvoja

Sinulle todennäköisesti kertyy stressiä ja hermostunutta jännitystä. Sinulla ei ole aikaa tai halua rentoutua, työolosuhteet voivat olla vaikeat tai saatat kokea erimielisyyksiä suhteessasi. Olet järjestelmällisesti ärsyttävä. Käyttäytymisesi on epätavallista tai arvaamatonta. Sinulla on taipumus joutua nopeasti konflikteihin, puolustaa vapauttasi nalkuttamalla ja vaatia itsemääräämisoikeuttasi, mutta vihastut maailmalle, koska annat sinun päättää. Tunnet olosi yksinäiseksi, koska tämä hetki vaatii erityistä huomiota henkilökohtaiseen tapaukseesi: olet tienhaarassa, sinun on valittava…

Työ

Varaudu muutoksiin, joita Mercury tulee tammikuussa. Se saa aikaan liikettä alueilla, joihin olet saattanut olla pitkään tyytymätön. Se voi tulla yllätyksenä, mutta kun mennään energioiden kanssa, kaikki on parhain päin! Lisäksi sinua kannustetaan 23. Marsiin asti. Sinua tuskin voi pysäyttää, olet huippukunnossa ja saavutat suuren panoksen työssäsi.

Onnea

Mars jatkaa rakkautesi alueen animointia. Se rikkoo tämän rutiinin, joka nostaa sydämesi puolimasioon ja saa sinut juoksemaan karkuun. Tässä ilmapiirissä paljastat parhaat puolet itsestäsi. Jos kuitenkin haluat estää vaunun muuttumisen kurpitsaksi, hyväksy muutama pieni rajoitus.

Rakkaus

Hyvää uutta vuotta rakas Vesimiesystävä! Kun Merkurius astuu merkkiisi, tammikuu avautuu liikkeen ja uutuuden nimissä. Planeetta lisää sosiaalista elämää, kontakteja, matkustamista ja voi myös auttaa sinua selventämään joitain tilanteita, jotka jättävät sinut epäileväksi. Uranus auttaa myös sinua, joka niin monen kuukauden jälkeen, 19. päivänä, jatkaa suoraa liikettä käynnistäen uudelleen odottamasi aloitteet ja innovaatiot. Ainoa tässä kuussa mahdollisesti ilmenevä ongelma on joustavuuden puute. Merkurius voi itse asiassa saada sinut syvästi samaistumaan ideoihinsi ja puolustamaan asenteitasi myöten. Ja tämä voi aiheuttaa ongelmia suhteissasi. Päivän 14 jälkeen sinun on kiinnitettävä enemmän huomiota siihen, miten kommunikoit, koska saatat vaikuttaa epäjohdonmukaiselta tai sanoa jotain, jota saatat katua. Saatat myös joutua käsittelemään pieniä riitoja perheessä tai töissä. Venus jatkaa kulkuaan Kaurisin läpi kahdestoista talossasi ja stimuloi vetovoimaasi tiettyihin, salaperäisiin tai kenties kiireisiin ihmisiin, mutta kuun toisella puolella saatat menettää kiinnostuksesi tai et ole enää niin vakuuttunut. Olet hieman vaihteleva ja ehkä jopa hieman levoton. Jos se on etsimäsi uutinen, yritä liikkua konteksteissa ja ympäristöissä, jotka poikkeavat niistä, joissa yleensä käyt. Älä ”fossiilistu” tavallisten ihmisten kanssa. Marsin kaunis tuki Jousimiehen 24. päivään asti edustaa kannustinta liikkua, seurustella, hankkia vanhoja ystäviä tai hankkia uusia. Haastatteluihin, matkoihin, o tärkeät päätökset panostavat kaiken kuun ensimmäisellä puoliskolla, päivän 14 jälkeen, mutta anna ajatusten, tunteiden, sanojen asettua ja vältä itsesi liiallista paljastamista tavalla tai toisella. Jos aiot ostaa kotikuntoilua varten, sinun tulee omistautua hyvän tuotteen, kuten juoksumaton, valitsemiseen. Hyvin soveltuva virkistykseen tai laihduttamiseen, juoksumatto on upea työkalu, jossa on erilaisia ​​ohjelmia, vaihtoehtoja ja harjoitussuunnitelmia. Jos päätät käyttää sitä erityisesti kävelyyn, voit käyttää jopa 20 minuuttia päivässä jalkojen päättäväiseen kiinteyttämiseen ja hengitysharjoitteluun. Jos menet juoksuohjelmiin, poltat enemmän kaloreita ja laihdut nopeammin. Myös näiden kahden liikuntamuodon yhdistelmä on erinomainen. Jos olet aloittelija tai aloittelija, aloita alusta ja tee ensimmäiset 20 minuuttia vähintään 4 kertaa viikossa ja lisää sitten hitaasti. Erinomainen erityisesti silloin, kun sää on epäsuotuisa.

Raha

Tammikuussa Vesimiehet saavat takaisin uutta energiaa, joka vie heitä eteenpäin. Vaikka Vesimiehet ovat yleensä melko maltillisia päätöksissään, on päätöksenteko vahvuutesi tässä kuussa. Lähestyt kaikkea viileällä harkintakyvyllä, etkä anna ajatustesi hallita itseäsi. Käytät tätä uutta asennetta hyödyksesi töissä, sillä normaalisti olet stressaantunut jokaisesta pikku asiasta ja tuot työt mukanasi kotiin. Nyt sinulla on enemmän aikaa perheellesi ja kumppanillesi, jotka eivät malta odottaa viettää vapaata viikonloppua kanssasi.Uuden vuoden alussa ja etenkin tammikuussa Saturnuksella on eniten vaikutusta Vesimiehiin. Se antaa sinulle uskomatonta sitkeyttä teidän uudenvuoden päätöslauselmat ja luotettavuus, lupausten pitämisestä; siksi, että perhe voi luottaa sinuun 100%. Tämän laadun ansiosta edistyt suuresti itsensä kehittämisessä, ja olet ylpeä itsestäsi.Valitettavasti tämän planeetan vaikutus liittyy myös itsepäisyyteen ja konservatiivisuuteen. Jos teet suuren päätöksen, on suositeltavaa saada neuvoja jonkun mielestä avoimemmaksi kuin sinun.

Tarkista myös

Post Image

Kuukauden horoskooppi Vesimies lokakuu 2024

Sielukkaita ja romanttisia, herkkiä kokeilemaan Horoskooppi Vesimies lokakuu 2024 – johtavien astrologien parhaat ennusteet löydät …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *